Abone Ol

Yay burcu 2016 yıllık burç yorumları! 2016 yıllık burçlar

Yay burcunu 2016 yılında neler bekliyor? İşte 2016 yıllık burç yorumları..

Yay burcu 2016 yıllık burç yorumları! 2016 yıllık burçlar

Yay burcunu 2016 yılında neler bekliyor? İşte 2016 yıllık burç yorumları..

Yay ve yay yükselen 2016’da iş hayatlarında ve toplumsal yaşamlarında prestij ve yükselme yaşayacakları projelerle kendi konumlarını ve isimlerini çok çalışarak duyurabilecekleri bir sene olacaktır.

Maddi kaynaklarında yaşadıkları zorlukları yapacakları işler ve kurdukları düzenle aşacaklar. Kayıplarını kapatabilecekler. Yaylar 2015’te olduğu gibi 2016’da da aldıkları sorumluluklarla beraber yaşamlarındaki her şeyi sorgulamaya devam edecekler.

Yaylar başkalarının cesaret gösteremeyeceği işler ve konularla toplum önünde kendilerini gösterebilirler. Kalıcı işlere imza atabilir ve maddi kaynakları konusunda yaşadıkları problemlerle ilgili kontrol sağlayabilirler.

Kendileriyle ilgili sorumlulukları sahiplenecekler ve ne yapmak istedikleri konusunda netleşecekler. Hayatlarındaki ve çevrelerindeki taleplerin yerine kendi istekleriyle ilgili hedefler belirleyebilirler. Kendi hedefleri doğrultusunda çevrelerinden uzak durmayı veya mesafe koymayı, ciddi tavırlarla kendilerini gösterebilirler. Kendilerine güvenmeyi öğrenecekler. Kendileriyle ilgili yeteneklerini keşfedebilir veya üzerine giderek risk almayı düşünebilirler. Yaşamları, aile ve ev yaşantıları konusunda hayal ettikleri veya idealize ettikleri durumları yaratmak için uğraşsalar da hayatlarıyla ilgili çizdikleri hedefler doğrultusunda yaşamlarındaki şartları kabul etmek durumunda kalabilirler. Yaşamlarıyla ilgili fedakarlıkları geride bırakmak isteyeceklerdir. Eylül sonrasında girdikleri gruplarla ilgili, yaşamlarındaki hedefler amaçlar veya desteklerle ilgili kendilerine yeni bir yön çizmeyi düşünebilir ve içinde bulundukları organizasyonlarda, gruplarda bireysel çabalarını farklı yollardan ortaya koyabilirler. Girecekleri gruplar değişebilir. Yabancı kültürleri içeren organizasyonlarda veya sosyal gruplarda faaliyetler göstermek isteyebilirler.