Abone Ol

Yavuz Oğhan'dan radyo programı

Deneyimli gazeteci Yavuz Oğhan, ‘Bi de bunu dinle’ ile hafta içi her gün 17.30’da RS FM’de.

Yavuz Oğhan'dan radyo programı

Küresel bir medya kuruluşu olan Sputnik’in Türkiye’deki radyo yayın partneri RS FM, (Radyo Sputnik) çok sesli yayıncılığa hız kesmeden devam ediyor. Haber portalı tr.sputniknews.com ile, son dönemde internet haberciliğinde dikkat çeken, Sputnik Türkiye’nin radyo yayınlarını üstlenen RS FM, usta bir gazeteciyle anlaştı. Türkiye’nin tanınmış haber kuruluşlarında yıllarca üst düzey görevler üstlenen Yavuz Oğhan, hafta içi her gün 17.30 – 19.00 saatleri arasında, RS FM’de ‘Bi de bunu dinle’ diyecek!

İLK KONUK CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU

“Anlatılmayanları Anlatıyoruz” sloganıyla yola çıkan RS FM’de yayınlanacak olan ‘Bi de bunu dinle’nin ilk konuğu ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Tanınmış gazeteci, programda Türkiye’nin yoğun gündeminden, dış politikaya ekonomiden, enerjiye, spora ve kültür – sanata kadar pek çok başlıkla dinleyici karşısına çıkacak.
1 Nisan 2012 tarihinde yayın hayatına başlayan RS FM, İstanbul’da Bursa’da 106.4 frekansından Kocaeli’de 93.4 frekansından dinlenebiliyor. Radyo, yayınlarına internet üzerinden tr.sputniknews.com adresinin yanı sıra, IOS ve Android için hazırlanan uygulamalardan ulaşmak da mümkün.