Abone Ol

İYİ Parti'li Ağıralioğlu'ndan AKP'li akademisyene: Tayyip Bey bile bizi FETÖ'cü yapamadı sen kimsin?

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, dün akşam Habertürk'te katıldığı Enine Boyuna programına katıldı

Tayyip Bey bile bizi FETÖ'cü yapamadı, sen kimsin?

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, dün akşam Habertürk'te katıldığı Enine Boyuna programında konuklardan siyaset bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin'in 'Anayasa iddiaları' ile ilgili konuşulurken kullandığı sözler için "Sizin gibi 100 akademisyen toplansın Tayyip Bey'in bir sözünün toplumdaki karşılığının yüzde 1'i etmez.

Bizi PKK'lı ve FETÖ'cü Tayyip bey yapamadı. Siz kimsiniz? Bizden vatan haini çıkaramazsınız. Bizden FETÖ'cü çıkaramazsınız" dedi.

Ağıralioğlu şöyle devam etti;

"Bize böyle bir şeyi Tayyip bey yapıştıramadı. İki sene, üç sene sebat etti ki, 'Biz bu İyi Parti'ye PKK'lı dedirtebilir miyiz, biz bu İyi Parti'yi PKK ile beraber gösterebilir miyiz' veyahut 'Biz bu İyi Parti'ye FETÖ'cülük istinadını yapıştırabilir miyiz? Boş bıraktığı bu siyasal alan içerisinde İyi Parti 3 senedir hissesine iftira düşen alanı daraltılmış yerde alnının akıyla mücadele etti, şerefimizle çıktık" dedi.

Sözlerinin devamında ise, "Bizden vatan haini çıkaramazsınız. Bizden FETÖ'cü çıkaramazsınız" diyen Ağıralioğlu "Siz değil feriştahınız çıkaramaz" şeklinde konuştu.