Abone Ol

Yatakta çırılçıplak bastığı eşinin sevgilisini bağlayıp, hastanelik edinceye kadar dövdü!!!

Kendisinden 18 yaş büyük eşini, 4 yaş küçük sevgilisiyle aldattı, yakalanınca hastanelik oldu. İşte o kare ve olayın detayları...

Yatakta çırılçıplak bastığı eşinin sevgilisini bağlayıp, hastanelik...

ADANA'da kendisinden 18 yaş büyük eşini, 4 yaş küçük sevgilisiyle aldatan bir çocuk annesi 29 yaşındaki G.B., ev sahibinin haber vermesi üzerine, kayınbiraderi ve eşinin yeğeni tarafından sevgilisiyle birlikte yatakta çırılçıplak basıldı. Olayı duyup eve gelen 47 yaşındaki gece bekçisi koca M.B., yakınlarıyla birlikte eşinin sevgilisi 25 yaşındaki M.A.'yı bağlayıp, hastanelik edinceye kadar dövdü.

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında Barbaros Mahallesi 18 sokak 3 numaralı evde meydana geldi. İddiaya göre, bir işhanında gece bekçiliği yapan M.B., ilk eşinin ölmesi üzerine 7 yıl önce kendisinden 18 yaş küçük G.B.'yle evlendi, çiftin 5 yıl önce bir de çocukları oldu. Eşini komşularına sürekli şikayet eden G.B., bir süre önce bir düğünde tanıştığı M.A. ile ilişki kurdu. Dün gece de M.B. işe gittikten sonra, M.A., sevgilisinin evine geldi. İddiaya göre, pencerenin camına vuran M.A., eliyle işaret ederek G.B.'ye kapıyı açmasını söyledi. Çocuğu uyuyan G.B., M.A.'yı eve alırken, bu sırada oğlunun işten dönmesini bekleyen üst kattaki ev sahibi, M.A.'nın eve girdiğini gördü. Ev sahibi, M.B.'nin aynı mahallede oturan kardeşini telefonla arayıp, olayı haber verdi. M.B.'nin kardeşlerinin yanı sıra, onlardan olayı öğrenen bir grup akrabası da evin önünde toplandı. Kapıyı kırıp, içeri giren M.B.'nin akrabaları, G.B.'yi ve M.A.'yı yatakta çırılçıplak buldu. Eve gelenler genç kadının sevgilisini döverken, kadının kocasına da haber verildi.

EL VE AYAKLARINI BAÄžLAYIP DÖVDÜLER

Eşinin bir erkekle yakalandığını öğrenince şoke olan M.B., eve geldiğinde, kardeşi ve yeğeniyle birlikte M.A.'nın ellerini ve ayaklarını bağlayıp, sopayla ve ahşap sandalye ile dövmeye başladı. M. yediği dayağın etkisiyle bayılırken, öfkesini alamayan M.B., kendisini aldatan, ancak korkudan sinir krizi geçiren eşini de dövdü.
Yatakta çırılçıplak bastığı eşinin sevgilisini bağlayıp, hastanelik edinceye kadar dövdü!!! - Resim: 1
Olayın büyümesinden endişe eden bazı mahalle sakinlerinin bilgi vermesi üzerine gelen polis, öfkeli kocayla akrabalarını sakinleştirmeye çalıştı. Eve giren polis, yediği dayağın etkisiyle ayakta duramayan M.A. için ambulans istedi. Adana Devlet Hastanesi'ne götürülen M.A. tedaviye alındı. Sinir krizi geçiren G.B. ise polis minibüsüyle Adana Numune Hastanesi'ne götürüldü. İki sevgili. tedavilerinin ardından Hürriyet Polis Merkezi'ne götürüldü.

M.A.'yla bir düğünde tanıştıklarını belirten G.B.'nin, "M.A.'yı bir düğünde görmüştüm, bakışmıştık. Gece de evime geldi. Pencereye vurup kapıyı açmamı söyledi. Ben de açtım. Ama cinsel ilişkiye girmedik" diye ifade verdiği, kocasını da komşularına, "Çok yaşlı, iş yapmıyor" diye şikayet ettiği ileri sürüldü. Aldatılan koca M.B. ile kardeşi ve yeğeni, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Vatan