Abone Ol

Yasemin Özilhan: Kocam Hep Yüksek Topuklu Ayakkabı Giymemi İstiyor

Alem Dergisi tarafından düzenlenen, “Alem Talks Podcast” programına konuk olan Yasemin Özilhan, özel hayatı hakkında bilinmeyen soruların yanıtlarını paylaştı.

Yasemin Özilhan: Kocam Hep Yüksek Topuklu Ayakkabı Giymemi İstiyor

Sosyetik güzel, eşi İzzet Özilhan’ın ilk başlarda stilini yönlendirdiğini söyledi. Özilhan, "Ben sürekli eşofmanlaydım.

Evet şu an çok moda ama ben hep rahat tarzı benimsemiştim.

İzzet’in ablaları topuklu ayakkabılar ve şık kıyafetler giydiği için ve ona alışık olduğu için, bana hediye olarak hep topuklu ayakkabı alıyordu.

Beni o yönlendirdi." dedi

Yasemin Özilhan: Kocam Hep Yüksek Topuklu Ayakkabı Giymemi İstiyor - Resim: 1

Yasemin Özilhan, Alem dergisi tarafından düzenlenen “Alem Talks Podcast” etkinliğine konuk oldu. Kendisiyle ilgili merak edilen sorulara yanıt veren Özilhan, güzel bir çocukluk geçirdiğini anlattı.

Sosyetik güzel, "Çok çok güzel bir çocukluk geçirdiğime inanıyorum. Meyveleri ağaçtan toplayarak, sebzeleri topraktan çıkararak, tüm gün sokaklarda geçen bir çocukluğum oldu. İnsanların birbirini tanıdığı, güvenli ve eğlenceli bir ortamda büyüdüm." dedi.

Yasemin Özilhan: Kocam Hep Yüksek Topuklu Ayakkabı Giymemi İstiyor - Resim: 2

Karakterinin zamanla değiştiğinden de bahseden Yasemin Özilhan, eskiden sinirlendiği konulara artık daha sakin yaklaştığını ifade etti. Bunda anne olmasının da büyük etkisinin olduğunu söyledi.

Yasemin Özilhan: Kocam Hep Yüksek Topuklu Ayakkabı Giymemi İstiyor - Resim: 3

Özilhan, “Sete giderken bol ve rahat ürünler giyerdim. Bence tarzın 20’lerin ortasında oturmaya başlıyor.

Şu an sosyal medya sayesinde ister istemez trendleri takip edip modanın içinde olabiliyorsun. Ama bizim dönemimizde yoktu. Benim stilim karşısındakine ‘sakin ol’ diyen bir stil” şeklinde konuştu.

Yasemin Özilhan: Kocam Hep Yüksek Topuklu Ayakkabı Giymemi İstiyor - Resim: 4

Yasemin Özilhan, eşi İzzet Özilhan’ın ilk başlarda stilini yönlendirdiğini de belirtti. Ünlü oyuncu, "Ben sürekli eşofmanlaydım. Evet şu an çok moda ama ben hep rahat tarzı benimsemiştim.

İzzet’in ablaları topuklu ayakkabılar ve şık kıyafetler giydiği için ve ona alışık olduğu için, bana hediye olarak hep topuklu ayakkabı alıyordu. Beni o yönlendirdi." ifadelerini kullandı.