Abone Ol

Yasak Elma'ya Flaş Transfer: Ceyhun Mengiroğlu Hangi Rolde?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'ya Ceyhun Mengiroğlu'nun dahil olduğu iddia edildi.

Yasak Elma'ya Flaş Transfer: Ceyhun Mengiroğlu Hangi Rolde?

Fox TV’nin MED Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, kadrosunu bomba isimlerle zenginleştirmeye devam ediyor. Dizi kadrosuna katılan yeni isim Ceyhun Mengiroğlu oldu.

Yasak Elma dizisinin 4. sezonda bitmesi düşünülüyordu. Şevval Sam’ın da bu yönde röportajları olmuştu. Fakat izleyicinin ısrarı nedeniyle MED Yapım ve oyuncuların ortak kararı ile dizi ekranlarda yer almaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümüyle reyting listesinde ilk sıraya oturması, dizinin artık 6. sezonda da devam etmesi yönünde büyük bir adım olarak görülüyor! Tabii böyle olunca hikayeyi sürükleyecek, kendi hayran kitlesiyle de diziyi destekleyecek isimlere ihtiyaç duyuluyor.

Medyapım imzalı dizinin kadrosuna geçen günlerde Kumru’nun (Biran Damla Yılmaz) arkadaşı Meriç rolüyle Ece İrtem katılmıştı. Kadroya katılacak erkek karakter de merak konusuydu. Bu isim belli oldu ve fenomen dizinin ekibine Ceyhun Mengiroğlu katıldı.

Yakışıklı oyuncu dizide Ekin karakteriyle yer alacak. Diziye veda eden Sami Önder’in oğlu rolüyle seyirci karşısına çıkacak olan Ekin, Ender ve Çağatay’dan teklif alacak. Dizide yeni entrikalar başrolde olacak.

Ceyhun Mengiroğlu daha önce Payitaht Abdülhamid, Rüya, Adı Mutluluk, Paramparça gibi dizilerde yer almıştı.