Abone Ol

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den koronavirüs isyanı: Setler neden devam ediyor?

Yasak Elma'da oyuncu olan Eda Ece de dizi setlinin devam etmesine tepki göstererek bu konuda rahatsız olduğunu dile getirdi. Ece "Tüm bunlar olurken setler devam ediyor..." diye yazdı. Bakın hangi tepkiler geldi?

Eda Ece'den koronavirüs isyanı: Setler neden devam ediyor?

Yasak Elma dizisinin oyuncularından Ece, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle setlerin hâlâ devam etmesine tepki gösterdi.

Oyuncu Eda Ece, her geçen gün yayılan Koroanvirüs'e dair Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Dünyada giderek yayılan Koranavirüs'ün Türkiye'ye de sıçramasının ardından birçok önlem alındı. Okulların tatil edilmesinden sonra etkinlik ve turneler de ertelendi.

Yasak Elma'da oyuncu olan Eda Ece de dizi setlinin devam etmesine tepki göstererek bu konuda rahatsız olduğunu dile getirdi. Ece "Tüm bunlar olurken setler devam ediyor..." diye yazdı.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den koronavirüs isyanı: Setler neden devam ediyor? - Resim: 1

Ece, paylaşımının ardından kendisine tepki gösteren kullancılarına ise şöyle yanıt verdi:

"Acaba aptal aptal şeyler yazanlara cevap mı versem, burdan paylaşıp herkese mi göstersem, utanma gibi bir özellikleri var mıdır? Önce insan, önce sağlık! Burada 150 kişi çalışıyor. Bizim işimiz bu, buradaki durumu yazıyoruz. İnsan çalışıyor burada (!) Allah akıl fikir versin."

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den koronavirüs isyanı: Setler neden devam ediyor? - Resim: 2

Corona dahil her şeyle savaşırız, cehalet ile savaşmanın mümkünü yok! En azından vicdanlı, aklı çalışan cevap veremediğim insanlara teşekkür ediyorum. Sağlık hakkı, insan hakkı, lüks değil, ve herkese ait. Her bir vatandaşa. Ve setlerde gece gündüz çalışan 150 kişi de buna dahil.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den koronavirüs isyanı: Setler neden devam ediyor? - Resim: 3

Kalabalıkta çalışan HERKES tehlikede. Önlemleri dikkate alın.