Abone Ol

Yasak Elma'nın Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak? İşte 103. Bölüm Fragmanı

Başrollerinde Şevval Sam, Nesrin Cavadzade ve Eda Ece’nin yer aldığı Yasak Elma'nın yeni bölümünde yaşanacaklar merak ediliyor. İşte, Yasak Elma'da yaşanacak gelişmeler ve yeni bölüm fragmanı...

Yasak Elma'nın Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak? İşte 103. Bölüm Fragmanı

102. Bölümde Neler Olmuştu?

Geçtiğimiz hafta Hasan Ali’nin evinde yaşananların ardından Yıldız, Cansu’yu öğrenir ve bu durum herkes için önemli bir gündem olur. Diğer yandan Hasan Ali, Çağatay ve Yıldız’ın arasındaki sorunları çözüp ilişkilerini düzeltmeye çalışır.

Tabii Şahika da bu durumu fırsat bilerek yerini sağlamlaştırabilmek için Hasan Ali’ye bu konuda yardımcı olmaya çalışır. Bu arada artık kaybedecek bir şeyi kalmayan Cansu tehlikeli bir hal almaya başlar ve adeta gözünü karartır.

O Senin Oğlun Değil!

22 Mart Pazartesi akşamı 103. Bölümüyle ekranlara gelecek olan Yasak Elma’da bu hafta Yıldız’la ilgili önemli gelişmeler yaşanacak. Geçen hafta çıkan yangından en büyük zararı Yıldız’ın görmesi üzerine Yıldız uzun bir süre komaya girecek ve Cansu ön plana geçecek. Çağatay’ı da Yıldız’ın oğlunu da sahiplenen Cansu Yıldız’a ait olan her şeyi ele geçirecek.

Hatta fragmanda gördüğümüz üzere Yıldız’ın oğlu dahi Cansu’ya anne demektedir. Ancak yeniden uyanan Yıldız, Ender’in de desteklemesiyle beraber kaybettiği her şey için geri dönecek. Yeni bölüm fragmanında “O senin oğlun değil Yıldız’ın oğlu” diyen Çağatay da Yıldız’ın yanında olacak. Bakalım Yıldız kaybettiği her şeye yeniden kavuşacak mı?