Abone Ol

Yarın sizi neler bekliyor? 9 Ağustos burç yorumları!

Melekler Kahvesi'nin uzman ekibi tarafından Medyafaresi.com okurları için hazırlanan yorumlar...

Yarın sizi neler bekliyor? 9 Ağustos burç yorumları!

KOÇ

Sevgiliniz bazen sizi eski partnerleriyle karşılaştırıyor ve bu durum aranızda gerginliklerin oluşmasına sebep oluyor. Sevgilinizle bu konuyu tartışın ve olayı tatlıya bağlamaya çalışın. Çok yakında uzun zamandır istediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz. Biraz daha sabretmelisiniz. Bu para eninde sonunda elinize geçecek. Bununla ilgili bugünlerde bir haber alacaksınız.

 BOĞA

Bazı sorunlara küçümser bakışınız ayrı ayrı sorunlara yol açabiliyor. İlişkinizin düzgünlüğü küçük, küçük sorunları göz ardı etmenize neden olmamalı. İlişkinizdeki gayretler ve başarılar tek taraflı değil. İşinizle ilgili akıllıca kararlar alacaksınız ve bu karalarınızı uygulamak için bazı planlar yapacaksınız. İşinizle ilgili insanlarla ilişkinizi güçlendireceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Bugünlerde her konuda aşırı bir hırsa kapıldınız. Bu hırsınız size yanlış şeyler yaptırabilir, dikkatli olmalısınız.

İKİZLER

Aşkla sevmeyi birbirine karıştırıp karıştırmadığınızı sorguluyorsunuz. Yaşadığınız heyecanın aşk olduğunuzdan emin değilsiniz. Çağlar öncesine dayanan bu saçmalığı düşünmekten vazgeçin ve sevgilinize olan duygularınıza bakın. Birlikte iş yapmak zorunda kaldığınız insanlar size anlamsız ve sert hareketler sergileyecek ve siz buna çok sinirleneceksiniz. Bu işinizle ilgili bir durum olduğundan dolayı karşınızdakini alttan almalı ve büyüklüğünüzü göstermelisiniz.

YENGEÇ

Hoş talepkarlığınız, daha henüz işin başındayken biraz baskılama gibi algılanabilir. Birlikte geçen hafta sonundan sonra, bugün de birlikte olma isteğiniz biraz fazla gibi. İş yaşantınız açısından olumlu etkiler altında olduğunuz bir gündesiniz. Çok önemli iş bağlantıları gerçekleştirebilirsiniz. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz Bugün çevrenizdeki insanlara güvenme konusunda dikkatli olun ve size verilen bilgileri iyi değerlendirin.

 ASLAN

Küçük sorunlar sizi birbirinize daha da bağlıyor. Omuz omuza verip sorunları atlatmanız aranızdaki aşkı daha da körüklüyor. Çoğu konuda mantık ve anlayış olarak birbirinize uyuyorsunuz. Geçmişe dayalı, bugün de süregelen bir para tartışmasında tutumunuz pek beğenilmiyor. Yanlış değerlendirdiğiniz bir şeyler var. Geleceğe yönelik yatırım konularında, sağlamcılığınız sizi küçük hesaplara bağlıyor. Bu sıralar, yakın ilişkilerde keyfinizi arttıracak gelişmeler söz konusu olabilir.

BAŞAK

Yaşanan her şeyi bir anda unutmuş değilseniz de, verdiğiniz izlenim bu. Kararlılığınızı bu kadar bilinçli şekilde, inanarak uygulamanız karşı tarafa biraz sürpriz gelmiş gibi. Kenara para koymaya başlamanız, bazı zevklerinizden vazgeçmenizi gerektirmiş olsa da, önünüzdeki günlerde tedbirli olmanın yararını göreceksiniz. Para konusunda çekingen olduğunuz biri, sizi yakında şaşırtabilir. Sizden gizli tutulmaya çalışılan bir sevinciniz var. Yakında bir şeyler döndüğünü hissedeceksiniz.

 TERAZİ

Sevgilinizin bu akşam size harika bir sürprizi olabilir. Birtakım yersiz kurgular içine girip hoşluklar yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi, daha problemsiz sürdürme yolları arayabilirsiniz. Sabırlı olmanız gerekiyor, destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler alabilirsiniz. Koşulların şekilden şekile girmesi, sizi umut ve umutsuzluk arasında götürüp getiriyor.

AKREP

Doyumlu bir ilişki içindesiniz. Çok fazla bir arada olmanın ilişkiye zarar vermeyeceğini ortaya koyuyorsunuz. Bugünlerde yeni kararlar mutluluğu pekiştirebilir. Para daralmalarında, kolay harcama alışkanlığı ana neden gibi görünüyor. Birkaç güne varmadan sevineceğiniz haberler söz konusu, ama atak ve girişimci davranışlar gerekecek. İş hayatındaki beklentilerinizi, amaçlarınızı yeterince ortaya koyabileceğiniz ikili görüşmeler, bugünlerde belli hatlar çizmenizi sağlayabilir.

YAY

Partnerinizde, kendinizle dürüst hesaplaşmaları gerektiren bazı rahatsızlıklar var. Bir takım kurgular olarak değerlendirdiğiniz kıskançlıkların altının pek de boş olmadığı düşünülüyor. Küçük birikimlerinize karşı sürekli kışkırtılıyorsunuz. Birtakım tedbirlerle koşullarınızın göründüğü kadar olumsuz olmadığını göreceksiniz. Önümüzdeki günler içinde yeni sevinçler olabilir. Göz yumacağınız bazı küçük hatalar, ilgili kişiye kazandırmaya çalıştığınız yaşamsal deneyimleri zenginleştirebilir.

 OĞLAK

Özel yaklaşımlar beklerken biraz aşırıya kaçıyor gibisiniz. Sevgilinizin bu konulardaki deneyimsizliği gözler önünde. Bunu duygusal bir eksiklik gibi algılamanız gerekmiyor. Kendinizi güzel eleştiriyorsunuz. objektifliğiniz sizi geliştiriyor. Bugün alacağınız övgüler motivasyonunuzu arttıracak. Mesleki yetersizlikleriniz, biraz da dış destek istiyor.

 KOVA

 İş hayatınızın gerginlikleri, sevgiliniz için anlaşılır nedenler olabilir, ketum davranmanız gerekmiyor. Bu akşamı gönül almak için değerlendirebilir, zaman ve moral sorunlarınızı dile getirebilirsiniz. Bugünlerde umut bağladığınız gecikmiş bir parayla ilgili sevinçleriniz var. Belli bir ferahlama dönemine giriyorsunuz. Geride bıraktığınız ödemeler sizi epeyce rahatlatmış görünüyor. İnsanlara gereğinden fazla anlam yüklemek, bazen beklentilerinizin hayal kırıklığıyla sonuçlanmasına yol açabiliyor.

BALIK

 Çoktandır aradığınız kişiyi nihayet bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Çekingen tavırlar sizi daha bağlıyor gibi. Hissettiklerinizi onunla paylaşmanız onu şımartmıyor, aksine biraz daha mahcup ediyor. İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşma işi sizin üzerinize kalacak. Size birtakım konularda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler, dikkat etmelisiniz. Ruhunuzdaki yorgunluğu, elde edeceğiniz sonuçlarla dinlendirebileceksiniz. Bu kadar hareketli gelişmelere alışık olmadığınız için zorlanıyorsunuz.