Abone Ol

Yargı'da Ceylin'den Bomba Aşk İtirafı: Varsan, Varım!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her bölümü merakla beklenen Yargı dizisinden yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelecek bölümde Ceylin, Ilgaz'a aşkını itiraf edecek.

Yargı'da Ceylin'den Bomba Aşk İtirafı: Varsan, Varım!

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisi 29 Kasım Pazar günü yeni bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin merakla beklenen 11. bölümünden 2. fragman da geldi.

CEYLİN, AŞKINI İTİRAF EDİYOR

Yargı'nın yeni bölüm fragmanında, kaçmaktan çok yorulan Ceylin, duygularına yenik düşerek hissettiklerini Ilgaz'a açıklıyor. Gözyaşları içinde Ilgaz'ın kapısına giden Ceylin, "Gördüm seni ne kadar kırdığımı, incittiğimi. Ama sürekli başına bir iş açmaktan korkuyorum. Sonra seni getirdiğim hale bakıyorum. Sonra diyorum ki kaç Ceylin. Hayatımda ilk kez kaçtığım için kendime çok kızıyorum. Gitsem de yine aynı yere geliyorum. Aklından ne geçiyorsa benim de geçmiyor mu sanıyorsun. Kendimi tutmak için nasıl bir savaş verdiğime inanamazsın. Ben vardım Ilgaz. Varsan varım, korkmazsam korkmam. Buradayım ve hiçbir yere gitmiyorum. Çünkü hiçbir yere gidemiyorum" diyor.

İşte o fragman…