Abone Ol

Yargı dizisinden ayrıldı, Show TV'nin en güçlü projesine geçti

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerindeki Yargı dizisine veda eden oyuncu yeni dizi anlaşması yaptı. Yeni adresi Kanal D'den sonra Show TV oldu

Yargı dizisinden ayrıldı,  Show TV'nin en güçlü projesine geçti

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Yargı dizisinden ayrılan oyuncu, yeni bir dizi projesiyle ekranlara geri dönüyor. Artık izleyiciler, sevilen oyuncu Mehmet Yılmaz Ak'ı Show TV'nin yeni dizisinde izleyecekler.


Yargı dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Mehmet Yılmaz Ak, yeni projesiyle de adından söz ettireceğe benziyor. Kanal D'den ayrıldıktan sonra Show TV ile anlaşan başarılı oyuncunun hayranları yeni diziyi de çok beğendiler.

 Dizi Doktoru'nun haberine göre; “Bahar” dizisi dün yayınlandığı ilk bölümüyle seyircileri ekran başına kitlemeyi başardı.

 “Timur” karakterini canlandıran başarılı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, çok güçlü bir hikayeye sahip olan “Bahar” dizisinde canlandırdığı karakteri seyirciye öyle bir yansıttı ki, dizinin yayınlanmasının hemen ardından sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi.

Özellikle “Timur”un, eşine karaciğerini vermemesi çok konuşulurken, Mehmet Yılmaz Ak’ın, karakterinin hakkını sonuna kadar verdiği yorumları da sosyal medyada geniş bir şekilde yer aldı.

BAHAR DİZİSİ OYUNCU KADROSU
Demet Evgar - Bahar
Buğra Gülsoy - Evren
Mehmet Yılmaz Ak - Timur
Hatice Aslan - Nevra
Füsun Demirel - Gülçiçek
Ecem Özkaya - Rengin
Demir Demircioğlu - Aziz Uras
Elit Andaç Çam - Çağla
Nilsude Albayrak - Seren
Sena Kalıp - Parla
Alisa Sezen Sever - Sezen