Abone Ol

Yargı Bu Hafta Yayınlanacak mı, Yeni Bölüm ne Zaman?

Yargı yeni bölümünün bu hafta olup olmayacağı araştırılmaya başlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanı da henüz yayınlandı. Peki, Yargı bu hafta var mı, neden yok? Yargı 50. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte tüm merak edilenler...

Yargı Bu Hafta Yayınlanacak mı, Yeni Bölüm ne Zaman?

Yargı yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı pazar günleri izleyicisine keyifli dakikalar yaşatıyor. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı dizinin bu hafta olup olmayacağı ise şimdiden merak edilmeye başlandı. Peki, Yargı bu hafta var mı, yeni bölüm ne zaman? Yargı 50. bölüm fragmanı geldi mi? İşte 8 Ocak 2023 Kanal D yayın akışı...

 

 

YARGI BU HAFTA VAR MI?

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Yargı dizisinin yeni bölümü malesef bu hafta Kanal D yayın akışında yer almıyor.

YARGI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yargı dizisinin yeni bölümünün önümüzdeki hafta 15 Ocak 2023 Pazar akşamı yayınlanması bekleniyor. Bu pazar Kanal D yayın akışında Yargı saatinde Belalı Tanık filmi izleyicisinin karşısına çıkacak.

YARGI 50. BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?
Senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin’in oturduğu Yargı'nın 50. bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı gelir gelmez haberimizin içerisinde yer alacaktır.