Abone Ol

Yargı 8. Son Bölüm Full İzle: Engin Öyle Bir Şey Yaptı ki...

Yargı 8.bölümü ile Kanal D ekranlarında yayınlandı. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolünde yer aldığı dizi pazar akşamları ekranlara geliyor.

Yargı 8. Son Bölüm Full İzle: Engin Öyle Bir Şey Yaptı ki...

Yargı dün akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Ceylin, Osman ile ilgili gerçeği öğrendi ve Osman'ın Aylin'e gerçekleri anlatmasını sağladı. Engin'in mahkemede konuştuğu anlar ise bölüme damga vurdu. Peki Yargı 9.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yargı 8. bölüm full izle

Metin Çınar’ın elleri kanlı bir biçimde eve gelişinden itibaren hayatlarının büyük bir kırılma noktasına geldiğini anlamıştır. Şimdi onu çok zorlu bir tercih beklemektedir, oğlundan yana mı olacaktır yoksa dürüstlükten yana mı?

Pars Ilgaz ve Ceylin’in evlenmesinden sonra kendisini toparlamaya çalışırken onlara ve Eren’e olan yaklaşımında başka bir yol denemeye karar verir.

Yekta ise bir yandan Engin’i korumaya çalışırken bir yandan kendisi ve ailesi için çemberin iyice daraldığını fark eder.

Ceylin ve Ilgaz Yekta’yla açık bir biçimde girdikleri savaştan galip çıkabilmek için yine iş birliği yapmak zorunda kalırlar. Engin’in katil olduğunu ispatlamanın yeni yollarını ararken, ikisi de kendilerine bile itiraf edemedikleri bazı duyguların yeşerdiğini de fark edeceklerdir.

YARGI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yargı 9.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.