Abone Ol

Yardım amacıyla gittiği çadırda sevişen ünlü kim? Ünlülerin Bodyguard'ı Beton Bayram'dan şok açıklamalar!!!

"Uğruna şampanya patlatılan star kuliste altını pisletti,sahne arkasında kadın pazarlanıyor!" İşte sanatçıların Bodyguard'ının olay yaratacak açıklamaları!!!

Yardım amacıyla gittiği çadırda sevişen ünlü kim? Ünlülerin Bodyguard'ı...
 
Sezen Aksu'dan Tarkan'a kadar Türkiye'nin en büyük starlarının canını emanet ettiği 'Bodyguard' Bayram Kılıç, ya da nam-ı diğer 'Beton Bayram' Starbox'a içini döktü. 1.81 metre boyunda ve 180 kilo ağırlığındaki dev adam, 18 yıldır sürdürdüğü mesleğini, gördüğü çirkinlikler nedeniyle bıraktığını açıkladı:

18 yıl boyunca bu ülkenin en ünlü starları ile çalıştınız. Bu renkli dünya sizi de büyüledi mi?

Ben o dünyanın hiçbir yüzünü sevmedim. Çünkü o starlar size yansıyan kişiler değil. Bir star düşünün, hayranıyla fotoğraf çektirip tokalaşıyor. Sonra hayranı gidince lanetler okuyup ellerini yıkıyor. Ben böyle anlara o kadar çok şahit oldum ki. O saf ve temiz yürekli hayranlara içim acıyordu hep.

Başka neler gördünüz 'çok kirli' diye nitelendirdiğiniz alemde?

Mesela bir popstarın kuliste güvenliğini sağlıyordum. Bir hayran kulise kadar geldi ve çok sevdiği popstarın imzalı fotoğrafını istedi. Ben de kendisine yardımcı olacağımı söyleyip, kızcağızın isteğini popstarımıza ilettim. Ama kendisi bir fotoğraf imzalayıp vermek yerine, hayranına ve bana küfürler savurarak 'Herkese fotoğraf verirsek işimiz var' dedi. O an yaşadığım acıyı asla unutamam. Daha acı olayları anlatmak istiyorum ama edebim elvermiyor. Uğruna şampanya patlatılan starların kuliste altını pislettiğini mi, onları eve kadar sırtımda taşıdığımı mı, deprem bölgesine yardım için giden hayırsever şarkıcının(!) çadırın birinde genç bir kızla seviştiğini mi görmedim.

Belki bu söyledikleriniz çok azınlıkta kalıyordur?

Siz öyle sanın. Birçoğunun özel hayatı tabana vurmuştur. Büyük bir çoğunluğu kredi kartıyla yaşıyor. Eğer kadın sanatçı ise, sabah kalkıyor ve cüzdanı dolu bir erkeği nerede ve ne şekilde bulup günü tamamlayacağının hesabını yapıyor. Genç kızlarımız onların hayatının bu yüzünü bilmediği için onlara özenip heba oluyorlar.

Kulislerde neler gördünüz?

Siz kuliste sanatçılar konsere, gösteriye hazırlanır bilirsiniz değil mi? Ama oralarda kadın pazarlandığını bilmezsiniz. Bunları söylediğim için bana tepki gösterecekler ama gördüklerimin ne kadar doğru olduğunu bu sözlerin muhatapları çok iyi bilir. Özellikle de sanatçılarımızın menajerleri kuliste neler yaparlar, en iyi kendileri bilir. Bunlardan yorulduğum bir an 'Bu pis işi bırakıp ayakkabı boyayacağım' dedim ama başaramadım.

Hep böyle miydi bu camia?

1999'dan sonra bozuldu camia.

Yozlaşma nasıl başladı?

Bir furya patladı. Yani kolay para kazanan, kolay kimlikli, kolay karakterli insanlar ortaya çıktı. Eskiler birer birer sahneden çekildikçe kolay para kazanmak isteyenler çıktı ortaya. Alemdeki iyi kişileri ayrı tutmak isterim.

Peki siz kendinizi nasıl korudunuz?

Bana hiç kimse 'Al şu bin doları da şu kişiyi şuraya götür, getir' deme cesaretini gösteremedi. Bazılarını biliyorum, üç kuruş için her şeyi yaptılar ama şimdi kahve köşelerinde ömür tüketiyorlar.


Birçok genç ne pahasına olursa olsun şöhret olmak istiyor. Onlara mesajınız nedir?

Aman, sakın! Sanat dünyasından uzak dursun gençler. Özellikle genç kızlarımıza söylüyorum. Bakın ben çocukları çok severim. Benim de bir kızım var. Bütün dünyam o. Ne kendi kızımı, ne de bir başkasının kızını o alemin içinde görmek istemiyorum.

Serdar Benli/Star