Abone Ol

Yapımcıdan Sefer açıklaması: Diziden neden ayrıldı?

Ekranların sevilen dizisi “Poyraz Karayel”in yapımcı şirketinden Sefer karakterinin diziden ayrılması ile ilgili jet açıklama geldi.

Yapımcıdan Sefer açıklaması: Diziden neden ayrıldı?

Magazin gündemine bomba gibi düşen “Poyraz Karayel”de Sefer karakterini canlandıran Kanbolat Görkem ile Poyraz karakterini canlandıran İlker Kaleli'nin kavga ettiği, kavgadan sonra İlker Kaleli'nin yapımcıya; "Ya ben bu diziden çıkarım; ya da Kanbolat çıkar" dediği iddialarına yapımcı şirket cevap verdi.

İşte o açıklama:

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın, senaryosunu Ethem Özışık’ın yazdığı Kanal D’nin sevilen dizisi Poyraz Karayel’in dün akşam yayınlanan 46. bölümünün ardından sosyal medya da bir takım asılsız haberler çıkmıştır. Dizinin sevilen oyuncularından Kanbolat Görkem Arslan’in rol arkadaşı İlker Kaleli ile sette yaşadığı sorunlar yüzünden diziden ayrılacağını dair haberler asılsız ve gerçek dışıdır. Yapılan haberler ve yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır. Dizi 2.sezon kapsamında planlandığı sürecinde devam etmektedir.

Yapımcıdan Sefer açıklaması: Diziden neden ayrıldı? - Resim: 1Sefer'in ölümü Poyraz Karayel'in reytingini etkiledi mi?

Limon Film’in prensipleri gereği; birlikte çalıştığı hiçbir oyuncunun sözüyle başka bir oyuncunun işine son vermesi asla söz konusu olamaz.

Sosyal medya da yer alan yorumlar ve haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Kamuoyuna duyurulur.