Abone Ol

Yandaş TRT Spikerinden Berna Laçin'e İğrenç Gönderme

TRT Ana Haber Spikeri Ersoy Dede’nin oyuncu Berna Laçin’in bir tweetine Bebek sahilinde çekilen görüntülere gönderme yaparak verdiği yanıt tepki çekti.

Yandaş TRT Spikerinden Berna Laçin'e İğrenç Gönderme

İstanbul Boğazı’nın en popüler semtlerinden biri olan Bebek’te, sahilde çekilen görüntüler akıllara durgunluk getirdi.

Sosyal medyada yayılan ancak ne zaman çekildiği bilinmeyen görüntülerde bir erkek ile bir kadın cinsel ilişkiye giriyor. Gündüz vakti kaydedilen videoda cinsel ilişkiye giren kadın ve erkek ile birlikte yarı çıplak başkaları da görülüyor. Videonun yol kenarında bir arabadan çekildiği anlaşılıyor.

Yine dün yayılan bir başka videoda sahildeki bankta çırılçıplak yatan bir erkek görülüyor. Bu görüntünün de aynı yer ve zamanda çekildiği tahmin ediliyor.

ERKEK ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Skandalla ilgili İstanbul Valiliği açıklama yaptı. Sahilde çırılçıplak güneşlenen ve gözaltına alınan şüphelinin ise akli dengesinin yerinde olmadığı belirlendi. Sulh Ceza Hakimliği, cinsel ilişkiye giren erkek şüphelinin ise tutuklanmasına karar verdi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ BÜYÜK

Söz konusu olay sosyal medyada tartışma konususu oldu. TRT Ana Haber Spikeri Ersoy Dede’nin oyuncu Berna Laçin’in bir tweetine görüntülere gönderme yaparak verdiği yanıt ise tepki çekti.

Hayat pahalılığından şikayet eden Laçin, paylaşımında, “Bebek’te arada gittiğim şık bir yerde kahve içelim dedik 1 kahve 100 lira su 75 lira Hani yemeği geçtik artık kahve de termosta banka gidicez İşin kötüsü şehirlerimizde orta alan park filan da yok ki her yer beton.” ifadelerini kullandı.

Dede ise Laçin’in paylaşımına, “Bebek’teki banklarda oturmanızı tavsiye etmem..” yanıtını verdi.