Abone Ol

Yandaş Akit'in manşeti Türkiye'de her şey olursunuz ama rezil olmazsınız dedirtti

AKP'yi ve Erdoğan'ı savunmak için herkese saldıran, yalan ve kurgu haberlerle nefret suçu işlemeye devam eden dinci faşist Akit gazetesi bu kez fena rezil oldu.

Yandaş Akit'in manşeti Türkiye'de her şey olursunuz ama rezil olmazsınız dedirtti

Türkiye'nin her köşesinde Erdoğan ve AKP'ye karşı "İsrail ile ticareti derhal durdur" protestoları artınca hükümet medyası tam siper savunmaya geçti, Türkiye'nin İsrail ile ticaret yapmadığını bunu söyleyenlerin de yalancı olduğunu iddia eden yayınlar yapmaya başladılar.

Ancak her gün başka belge ortaya çıktı, Türkiye'den İsrail'e yönelik ihracatın katlanarak arttığı ve özellikle AKP ve MHP'ye yakın şirketlerin İsrail ile ticareti büyük iştahla sürdürdüğü net olarak görüldü.

İsrail'e yapılan ihracatı gizlemeye çalışan yandaş medyanın en seviyesiz gazetesi Yeni Akit ise her türlü yalanla fedailik yapmaya saldırmaya devam etti.

Pazartesi yani dün 8 Nisan 2024'te Akit gazetesinin manşeti aynen şöyleydi:

İsrail ile ticaret koca bir yalan!

Bu gazetenin daha mürekkebi kurumadan Erdoğan'ın Ticaret Bakanı İsrail'e aylardan beri kesintisiz süren ihracatta sınırlama getirildiğini duyurdu. Listedeki 54 nal ve ürün arasında uçakların yakıtından, inşaat demirine, çelikten stratejik ürünlere bir çok ürün dikkat çekti.

Yani Gazze'de bombalar yağarken, Çocuk kadın demeden binlerce Filistinli ölürken, Türkiye'de İsrail ile ticareti durdurun diyen gençler ters kelepçeyle gözaltına alınırken Hükümet İsrail ile her türlü ticarete devam ediyordu. Üstelik de devletin ve AKP hükümetinin emrindeki gazeteler bunu örtbas etmek için her türlü rezilliğe imza atarken.

İŞTE AKİT GAZETESİNİN O MANŞETİ: