Abone Ol

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam paylaştı

'Yalı Çapkını'ndan 'Ferit' karakterini oynayan Mert Ramazan Demir ile 'Seyran'ı canlandıran Afra Saraçoğlu arasındaki enerji aşka mı dönüştü?

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam paylaştı

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hakkındaki aşk iddiaları sürerken dizide Suna karakterini canlandıran Beril Pozam'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı. Fotoğrafı görenler "Oha Afra ve Mert el ele mi?" yorumları yaptı.

Star Tv'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hakkındaki aşk dedikoduları gündemden düşmüyor.

Aynı fenomen yapımda 'Suna' karakteriyle adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Beril Pozam'ın sosyal medya paylaşımları son olarak ortalığı karıştırdı.

Beril Pozam'ın paylaştığı karelerden birinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ikilisinin el ele olduğu iddia edildi.

ARKADAŞIM DEMİŞTİ AMA

Ünlü oyuncu çiftin aşkının ifşa olduğu iddiaları sosyal medyayı çalkaladı. Sosyal medya kullanıcısı bu anlara yorumsuz kalmadı. Fotoğrafı görenler "Oha Afra ve Mert el ele mi?" yorumları yaptı.

Güzel oyuncu daha önce “Çok sevdiğim dışarıda görüşmekten zevk aldığım arkadaşım.''