Abone Ol

Yalı Çapkını Seyran gerçekte hangi ünlü şarkıcı? Sosyal medya bu iddia ile çalkanıyor

Bazı haber sitelerinde Seyran'ın oynadığı ismin ünlü şarkıcı Safiye Soyman olduğu iddia edildi. Fakat bu iddia doğru mu? Seyran gerçekte Safiye Soyman mı?

Yalı Çapkını Seyran gerçekte hangi ünlü şarkıcı? Sosyal medya bu iddia ile çalkanıyor

Afra Saraçoğlu hakkında şaşırtıcı iddia. Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterinin aslında Safiye Soyman olduğu iddia edildi.

Safiye Sorman da zorla evlendirilmiş Safiye Soyman, canlı yayında çocuk gelin olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:

“13 yaşında evlendirildim bir dizi var hani. Ablamı istemeye gelip beni görünce bana yöneldiler ablamın nişanlı olduğunu duyunca o zaman kardeşini isteyelim dediler. Yaşımı büyüttüler öyle evlendim."

Ünlü şarkıcı Soyman babasının hafız olduğunu belirterek "Babam, kız diyeceğine gelin desinler, dedi. Yaşımı büyütmek için gittikleri hakim 'Bu çocuk gelin bakamıyorsanız ben bakayım' dedi. Babam yerin dibine girdi ama yalancı bir şahit buldu beni evlendirdi.”

Seyran karakterinin Safiye Soyman ile herhangi bir bağı yok. Dizi, Gaziantep'te doğmuş genç bir kızın hikayesini anlatıyor. Safiye Soyman Bolu doğumlu. Bolu'nun Akpınar ilçesinde doğan Safiye Soyman'ın Yalı Çapkını dizisindeki Seyran karakteriyle herhangi bir bağı yoktur.