Abone Ol

Yalı Çapkını setinde olağanüstü hareketlilik! Yapımcı senarist ekibiyle görüştü: Yeni bölümlerde seyirci ekrana kilitlenecek

Başrolünde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı ‘Yalı Çapkını’ dizisinin setinde hareketli günler yaşanıyor… Kadroya dahil olan yeni isimlerle yeni sezona iddialı giriş yapan ‘Yalı Çapkını’ dizisi, son dönemde en büyük rakibi ‘Kızılcık Şerbeti’nin reytinglerde gerisinde kalmasından sonra dizinin yapımcısı Onur Güvenatam harekete geçti.

Yalı Çapkını setinde olağanüstü hareketlilik! Yapımcı senarist ekibiyle görüştü: Yeni bölümlerde sey

Cuma akşamları izleyiciyle Star TV’de buluşan Yalı Çapkını dizisinde hareketli gelişmeler yaşanıyor. tv100 Magazin Hattı'ndan Cengizhan Dönmez'in haberine göre dizinin reytinglerde son dönemde en büyük rakibi olan ‘Kızılcık Şerbeti’nin gerisinde kalması sonrası dizinin yapımcısı Onur Güvenatam harekete geçti.

 

SENARİSTLERLE BİR ARAYA GELDİ

İlk olarak setteki şikayetleri göz önüne alan Güvenatam, sonrasında senarist ekibiyle bir araya geldi. Gerçekleşen uzun toplantıda sorunlar masaya yatırılırken bazı oyuncuların kendilerine yeterince rol yazılmadığı, başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yazın birlikte görüntülenmeleri sonrasında ise ayrılık haberlerinin uzun süre gündemden düşmemesinin seyirciyi olumsuz etkilediği şeklinde görüşlerin ön planı çıktığının konuşulduğu iddia edildi.

 

YENİ BÖLÜMLER DAHA HEYACANLI GEÇECEK

Güvenatam ile senaristlerin toplantısı sonrası yeni bölümlerin daha da heyecanlı geçeceği ve dizide seyirciyi ekranlara kilitleyecek gelişmelerin yaşanacağı öğrenildi.