Abone Ol

XL Model Kraliçesi'nin oğluna, üvey anne dayağı

Türkiye’nin en güzel büyük beden mankeni seçilen Gözde Bahadır, 6 yaşındaki oğlunun, boşandığı kocasının eşi tarafından darp edildiğini iddia ederek savcılığa başvurdu. Çocuğun vücudundaki morluklar savcılık talimatı ile kayıt altına alındı. Suçlanan taraf ise konu ile ilgili konuşmak...

XL Model Kraliçesi'nin oğluna, üvey anne dayağı

Gözde Bahadır (37) 2011’de yapılan yarışmada “XL (Extra Large) Model Kraliçesi” seçildi. Bahadır, pilot eşi B.Ö.A. ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu 2010 yılında boşandı. Çiftin 2008’de doğan bir çocukları vardı. Mahkeme, çocuğun velayetini anneye verdi. Yine mahkeme kararı ile B.B.A.’nın haftanın iki günü babası tarafından alınması kararlaştırıldı.

Eski eşleri yeniden karşı karşıya getiren olay ise geçtiğimiz 20 Eylül günü yaşandığı iddia edildi. B.B.A., babası ve üvey annesi İ.G.A. tarafından alındıktan iki gün sonra yeniden eve getirildi. B.B.A.’nın annesine teslimini üvey anne İ.G.A. yaptı.

XL Model Kraliçesi'nin oğluna, üvey anne dayağı - Resim: 1

‘ÜVEY ANNE YAPTI’ İDDİASI
Gözde Bahadır o anda yaşadıklarını Darıca Polis Merkezi Amirliği’nde verdiği ifadede şöyle anlattı: “B.’yi eski eşimin şuan ki eşi olan İ. ismindeki bayan getirdi. Ben kapıda oğlumu görünce ne yapacağımı şaşırdım ve elinde bulunan çantaları aldıktan sonra doğruca Farabi Devlet Hastanesi’ne götürdüm. Orada yapılan tedavi sonuçları doktor raporuna işlendi. Çocuğum büyük bir ihtimalle, eski eşim pilot olduğu için uçuşta olduğundan, evde İ. İsimli bayanla kalmış ve bayan tarafından darp edilmiştir. Darp nedeni ile hem eski eşim B.Ö.A. ve İ.G.A’dan davacı ve şikâyetçiyim.” B.B.A. ise kayda alınan ifadesinde, üvey annesi İ.A.G’nin kendisini dövdüğünü söyledi.

VÜCUDUNDA ÇÜRÜK OLUŞTU
B.B.A. için hastanede hazırlanan darp raporunda ise özetle şu ifadeler yer aldı: ‘Sol göz üstünde ve sağ göz üzerinde çürükler var. Sol kulak kısmında ve karın bölgesinde çürükler var’ B.B.A.’nın vücudundaki darp izleri, nöbetçi savcının talimatı ile polislerce fotoğraflanarak kayda alındı. Olay ile ilgili suçlanan kişilerden üvey anne İ.G.A'nın eşi B.Ö.A. ise herhangi bir açıklama yapmak istemediklerini söyledi.

XL Model Kraliçesi'nin oğluna, üvey anne dayağı - Resim: 2

‘SAVCILIĞA BAŞVURACAĞIZ’
Gözde Bahadır’ın avukatı Yasemin Bal, benzer durumların daha önce de birkaç kez yaşandığını, ancak son olayda çocuğun vücudunda ciddi darp oluştuğuna işaret etti. Av. Bal, çocuğun babası ile ilişkisinin kesilmesi için aile mahkemesine başvuracaklarını, aynı zamanda kasten yaralama suçundan savcılığa başvuruda bulunacaklarına işaret etti.