Abone Ol

Whatsapp'daki muz ve çilek emojilerinin sırrı ne?

Bu kampanyayı kadınlar arasında bir ‘sır’ olarak tutulmasını isterdik, ancak deşifre olunca biz de yayınlamaya karar verdik… Bu yıl meme kanseri için hazırlanan kampanya, sosyal medyada yayılmaya başladı. İşte o kampanya

Whatsapp'daki muz ve çilek emojilerinin sırrı ne?

Meme kanserine dikkat çekmek için her yıl düzenlenen sosyal medya kampanyalarında, bu kez WhatsApp rol oynayacak. ”Meme kanserine farkındalık ayı” olarak belirlenen Ekim ayında, her yıl çeşitli sosyal kampanyalar yapılıyor. Kadınlar da kampanyaya uyarak meme kanseriyle ilgili sosyal medyada paylaşımlar yapıyor.

Bu yıl, meme kanserine dikkat çekmek amacıyla 2012 yılında yapılan kampanyanın bir benzeri gerçekleştiriliyor. 2012’de, meyvelere çeşitli anlamlar yüklenmiş ve Facebookve Twitter’dan meyve isimleri yazılarak kadınlar kampanyaya katılmıştı. Bu yıl ise WhatsApp aracılığıyla aynı kampanya tekrar edilecek. Kadınlar, WhatsApp durumlarına  meyve isimleri veya emojilerini koyacak. İşte meme kanserine dikkat çeken o meyveler ve anlamları:

Ananas: Bekar

 Ahududu: Kararsız

       Elma: Nişanlı

 Kiraz: Çıktığı var

 Muz: Evli

Avokado: Onun diğer yarısıyım

       Çilek: Doğru olanı bulamıyor

 Limon: Bekar olmak istiyor

   Üzüm: Çıktığıyla evlenmek istiyor-

Galata Kulesi böyle renklendirilmişti:

Galata Kulesi geçtiğimiz yıl, meme kanserine dikkat çekmek için pembe ışıkla giydirilmiş ve meme kanseriyle ilgili tweetler kulenin üzerinden projeksiyon aracılığıyla yansıtılmıştı.

Whatsapp'daki muz ve çilek emojilerinin sırrı ne? - Resim: 10