Abone Ol

Video Çekmek Uğruna Canından Oldu! Ölüm Anı Saniye Saniye...

Esenyurt'ta kuzenini ziyarete giden 23 yaşındaki genç kız, bir sosyal medya platformu için video çektiği esnada çatıda bulunan plastik panelin çökmesiyle yaklaşık 50 metreden aşağı düşerek yaşamını yitirdi görüntü gündem oldu.

Video Çekmek Uğruna Canından Oldu!  Ölüm Anı Saniye Saniye...

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yaşanan olay dün saat 19:30 sıralarında Sultaniye mahallesinde gerçekleşti. 23 yaşındaki Kübra Doğan kuzeni Helen M. ziyaret etmek için Esenyurt'ta bulunan evlerine geldi. İki kuzen güneşin batışı sırasında TikTok videosu çekmek için çatıya çıktı.

İkili bir süre çatıda fotoğraf ve video çekerek vakit geçirdikten sonra Kübra Doğan çatıda oturduğu yerden inmek için plastik panele bastı. Doğan'ın ağırlığını kaldıramayan panel çöktü ve genç kadın 50 metrelik yükseklikten apartman boşluğuna düştü.

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kuzeninin düştüğünü gören Helen M. ailesine haber verdi.  Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Olay yerine gelen ekipler genç kızın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirlendi.

Fotoğraf ve video çekmek için çatıya çıktığı kuzeni düşme anında cep telefonu da kayıttaydı. Genç kadının apartman boşluğuna düştüğü anlar kuzeni tarafından saniye saniye kaydedildi.

İşte o anlar...

İHA