Abone Ol

Veyis Ateş ile SBK Görüşmesinin Ses Kaydını Yayınlayan Ahmet Şık'tan Açıklama

Habertürk eski sunucusu ve firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz arasındaki görüşmeyi yayınlayan Gazeteci ve TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Ateş ile SBK Görüşmesini Yayınlayan Şık'tan Açıklama

Habertürk eski sunucusu Veyis Ateş'in, firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'dan klik ve lobiler adına 10 milyon euro istediğine ilişkin tartışmalar devam ederken; sıcak bir gelişme yaşanmış, Türkiye İşçi Partisi İstanbul Milletvekili ve gazeteci Ahmet Şık, Ateş ve  Korkmaz konuşmalarının bir dakikalık ses kaydını yayımlamıştı.

AHMET ŞIK'TAN AÇIKLAMA

Ses kaydını yayınlamasının ardından Şık, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Ses kaydının tamamının kendisine ulaşması durumunda, kaydın tümü yayınlayacağını söyleyen Şık, ''Kimse komplo teorileriyle açıklama yapmaya kalkmasın. Hep dediğim gibi, hakikate kendimden daha dazla saygı duymaya devam edeceğim'' ifadelerini kullandı.

Şık'ın paylaşımı şöyle:

''Gönül isterdi ki kaydın tamamı elimde olsaydı ama yok. Kimsenin şüphesi olmasın eğer söz verildiği gibi gönderilirse onu da yayınlarım. Kimse komplo teorileriyle açıklama yapmaya kalkmasın. Hep dediğim gibi, hakikate kendimden daha dazla saygı duymaya devam edeceğim.''