Abone Ol

Vedat Milor NTV'den nasıl konulduğunu anlattı: Ferit Şahenk'in restoranlarını eleştirince..

Gourmand olduğunu belirten Vedat Milor StoryBox'ta kısaca hayatını aktardı. Milor, NTV'de yayınlanan "Tadı Damağında" programından bahsederek, ''Uzun zamandır yeme içme sektöründe hiç para kazanmadım. Televizyondan kovuldum sonunda sağ olsunlar kovdular.'' dedi.

Vedat Milor NTV'den nasıl konulduğunu anlattı: Ferit Şahenk'in restoranlarını eleştirince..

StoryBox'un insan hikayalerini ele aldığı YouTube kanalında röportaj veren Vedat Milor, kısaca hayatından bahsetti. Milor, kendisine ''Gurme değil, 'gourmand'ım'' dediği röportajında NTV'de yayınlanan "Tadı Damağında" programına değindi. Milor verdiği röportajda şu ifadelere yer verdi:

''Yemeyi içmeyi hiçbir zaman ben hiçbir şekilde 'bu meslek olsun, bundan ben para kazanayım' gibi düşünmedim. Para kazanmadım pek. Gazetede bedava yazıyorum sayılır. Sadece NTV'de program olduğu zaman ödediler. O sırada fazla bir para almıyordum. Uzun zamandır yeme içme sektöründe hiç para kazanmadım. Televizyondan kovuldum sonunda sağ olsunlar kovdular. Eleştirince lokantalarını, televizyon kanalının sahibini. Tabi bundan pek hoşlanmıyorlar. Çünkü bizdeki büyük zenginler hiç eleştiriden hoşlanmaz. Gurme kelimesinden hiç hoşlanmıyorum. Ne anlama geldiğini de bilmiyorum. Gurme değil, 'gourmand'ım. Gourmand aslında yemeyi seven ve obur demek. Obur demek ille 'çok yer' anlamına gelmiyor ama obur bana göre daha doğru.''

Vedat Milor televizyon ekranlarına döndü

Öte yandan Milor uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına geri döndü.

Ünlü yemek eleştirmeni, 23 Temmuz'dan bu yana HaberTürk'te 'Vedat Milor'la Buyurun Sofraya' adlı programla sevenleriyle buluşuyor.

Ne olmuştu?

NTV'de yayınlanan "Tadı Damağında" programında Doğuş Grubu'na bağlı Zuma Restoran'ı eleştiren bir yayın yapınca, Ferit Şahenk'in programı yayından kaldırıldığı öne sürülmüştü.