Abone Ol

Vay hocam vay!!! Jet-ski'ci Ahmet Hoca'nın seks vaazı izlenme rekoru kırdı!!! VİDEO

Bir süre önce 'jet ski'li fotoğrafları ile gündeme gelen Cübbeli Ahmet Hoca'nın "Cübbeli'den islami usüllere göre seks" görüntüleri rekora koşuyor.

Vay hocam vay!!! Jet-ski'ci Ahmet Hoca'nın seks vaazı izlenme rekoru...

Jet Skili fotoğrafları ile bir süre önce gündeme gelen Cübbeli Ahmet hoca bu kez de internet ortamında yaptığı seks konuşmaları ile gündeme geldi. Cübbeli Ahmet hoca 4 dakika 20 saniye süren konuşmada islami usüllere göre seksin nasıl yapıldığını ayrıntıları ile anlatıyor.

Bu arada özellikle cemaatin kadın mensuplarından gelen "ters ilişki" şikayetleri üzerinde konuşan Cübbeli Ahmet Hoca islami usüllere göre helal seksin nasıl olduğunu vurguluyor.

Vay hocam vay!!! Jet-ski'ci Ahmet Hoca'nın seks vaazı izlenme rekoru kırdı!!! VİDEO - Resim: 1

Cep telefonlarına her şey yüklemeyin
Cübbeli Ahmet Hoca (Ünlü) nün bir diğe vaazı ise cep telefonlarına yüklenecek melodiler konusunda. Cübbeli Ahmet Hoca özellikle ezan ve islami içerikli melodilerin cep telefonlarına yüklenmemesini istiyor. Youtube'a yüklenen vaazında nedenlerini ayrıntıları ile anlatıyor.

İsmailağa cemaatinin önde gelen isimlerinden Cübbeli Ahmet Hoca lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü'nün bir süre önce bu  fotoğraflarla gündeme gelmişti. Fotoğraflarda hoca denizde yüzerken, jetskiye binerken, Avrupa'da tatil yaparken görülüyordu..

Vay hocam vay!!! Jet-ski'ci Ahmet Hoca'nın seks vaazı izlenme rekoru kırdı!!! VİDEO - Resim: 2 Uzun zaman hocanın müridi olup da arası bozulduğu için fotoğrafları medyaya verdiğini söyleyen işadamı Mehmet Sağlamer, fotoğrafları gazetelere verirken  ilginç ayrıntılardanda söz ediyor: İmam nikahlı eşine 16 bin dolara saat alması... Lüks otellerde kalması... İki milyon dolar değer biçilen, muslukları sensörlü, havuzlu bir villada yaşaması. Cübbeli Ahmet Hoca 1999 yılında yaşanan deprem sonrası verdiği vaazlarla da gündeme gelmişti. Cübbeli Ahmet Hoca depremin Yalova'da meydana gelmesi konusunda da "zina en çok burada olduğu için deprem burada meydana geldiğini" ileri sürerek tepki çekmişti.

Buna karşılık, hocanın sade bir hayatı tavsiye etmesi... Kendi kızı kolejde başı açık okurken, takipçilerine, 'Kızınızı küçük yaşta tesettüre sokun' demesi, ciddi çelişkiler olarak gözüküyor.

İŞTE O SÖZLER