Abone Ol

Vay Ali Güven Vay ! Bakın Avşar kızının flörtü kendini Ece Erken'e nasıl tanıtmış ?

Hülya Avşar'ın flörtü Ali Güven kendini ünlü İtalyan futbolcu Poolo Maldini olarak tanıtıp Ece Erken'i işletmeye çalışmış. Peki ne zaman ve nerede ? İşte o konuşmalar !

Vay Ali Güven Vay ! Bakın Avşar kızının flörtü kendini Ece Erken'e nasıl...

Hülya Avşar'ın sevgilisi Ali Güven'in ismi ilginç iddialarla gündemden düşmüyor.

Önce İtalya'da bir Türk işadamının imzasını taklit ederek bedava tatil yaptığı konuşuldu. Sonrasında ise evli olduğu iddiaları gündeme geldi. Bu söylentileri yalanlayan Güven, "Ben sahtekar değilim" diyerek tepkisini dile getirdi.

Bu haberlere bir yenisi daha eklendi. İşte bizden size fıkra gibi Ali Güven hikayesi.

Yer: 2 yıl önce Reina

Olayın baş kahramanı şirin sunucu Ece Erken ve kız arkadaşı Burcu..

Şimdilerde nikah masasına oturmaya hazırlandığı Tuncer Öztarhan ile o dönem ayrı olan Ece, sevgilisinin eğlenmek için Reina'ya gittiğini öğrenir...

Ve soluğu tam bir futbol tutkunu olan kız arkadaşı Burcu ile birlikte Reina'da alır..

Mekanın içinde dikkatli gözlerle sevgilisi Tuncer'i arayan Ece ve kız arkadaşının yanına o anda orta yaşlı, yakışıklı bir erkek yanaşır..

İtalyanca ve İngilizce karışık konuşan bu erkek Milanlı futbolcu Paolo Maldini olduğunu söyler.

Gece boyunca hem Ece'ye hem de Burcu'ya birbiri ardına iltifatlar yapan sözde Paolo Maldini, "İkiniz de çok güzelsiniz. Tıpkı kraliçeler gibisiniz. Çok büyüleyicisiniz" sözleriyle dikkat çekmek için uğraşır.

Saatler sabaha karşı 04.00'ü gösterdiğinde Ece Erken'in futbola meraklı kız arkadaşı Burcu sonunda dayanamaz ve...

"Ali Bey biz bu oyundan çok sıkıldık ama siz sürdürmekten sıkılmadınız.. Ben sizin kim olduğunuzu çok iyi biliyorum. Siz futbolcu menajeri Ali Güven'siniz" deyince Paolo Maldini'nin maskesi düşer..

Bu sözler üzerine Güven ise "Kızlar ben eğlenmek için böyle birşey yaptım, siz de çok eğlenmediniz mi?" diyerek kaçarcasına mekandan uzaklaşır...