Abone Ol

Vatanım Sensin'de şok ayrılık! Hangi başrol oyuncusu diziye veda etti?

Oldukça heyecanlı bir sezon finali ile ekranlara ara veren Vatanım Sensin, kadroda büyük bir revize yapacak gibi. Gelen haberlere göre dizinin en çok dikkat çeken karakterlerinden biri diziye veda ediyor.

Vatanım Sensin'de şok ayrılık! Hangi başrol oyuncusu diziye veda etti?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olmayı başaran Vatanım Sensin‘de şok edici bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz sezonda yepyeni bir yüzle izleyicilerini tanıştıran dizi, bu sezonda o isimle çalışmayacak.

Diziden ayrılan o isim herkese sürpriz oldu.

Vatanım Sensin'de şok ayrılık! Hangi başrol oyuncusu diziye veda etti? - Resim: 1

Vatanım Sensin dizisindeki Ali Kemal karakteri ile gönüllerde taht kuran genç oyuncu Kubilay Aka, diziden ayrıldığını duyurdu.

Geçtiğimiz sezon 31 bölüm boyunca rol aldığı Ali Kemal karakteriyle seyircinin beğenisini kazanan Kubilay Aka, senaryo gereği Atina’ya gidecek ve böylelikle yeni sezon kadrosunda yer almayacak.

Kubilay Aka‘nın yeni sezonun hemen öncesinde diziden ayrılmış olması daha iyi bir teklifle başka bir dizide oynama ihtimallerini akıllara getirdi.

Öte yandan net bir açıklama yapılmasa da yeni sezon kadrosunda Kubilay Aka dışında Senan Kara ile bazı isimlerinde ayrılacağı iddia ediliyor.

İnternet haber