Abone Ol

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında Vasili'yi şaşırtan vasiyet!

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Geçtiğimiz hafta Vasili'nin tüm gerçekleri Cevdet'e söylediği anlarda final yaparak merakta bırakan Vatanım Sensin'in 30. bölümünde yine çok şaşırtacak detaylar yer alıyor.

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Geçen hafta nefeslerin tutulduğu bir anda final yaparak merak bırakan Vatanım Sensin’in 30. bölümünde Cevdet'in yazdığı mektup Vasili’ye ulaşıyor. Artık her şeyi öğrenen Vasili, ‘Oğlum Ali Kemal, Yunan Komutan Vasili'nin oğludur’ yazısıyla büyük bir şok yaşıyor. Vatanım Sensin 30. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair ilk ipuçları detayda!

Vatanım Sensin merakla beklenen yeni bölümüyle 1 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Vasili, tüm gerçeği öğreniyor! Cevdet ve ailesinin geleceği ne olacak? Vasili'nin Cevdet'e yaptığı oyun ile Cevdet'in Yunanların içerisine sızdığı anlaşılır. Cevdet'in odasında sakladığı çok özel belgeler bile Vasili'nin eline geçer. Bu belgelerde tüm gerçekler ve Cevdet'in vasiyeti yer alır. Vasili'nin tüm okudukları arasında en can alıcı açıklama ise Ali Kemal'in Vasili ve Veronika'nın oğlu olduğunu belirten cümle olur. Vasili, Cevdet'ten ne istiyor? Leon, Hilal'i kurtarmak için bir çözüm yolu bulacak mı? Ali Kemal, gerçek anne ve babasının kimliğini öğrenecek mi?