Abone Ol

Oya Doğan'ın kaleminden Kristal Fare gecesi

Türkiye'de televizyon dünyasının en iyilerinin belirlendiği 4. Kristal Fare Ödülleri, muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Gecede kırmızı halıda sunuculuk yapan Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, ödül gecesini kendi gözünden kaleme aldı.

Oya Doğan'ın kaleminden Kristal Fare gecesi

İşte Oya Doğan'ın o yazısı;

'Kristal Fare’den yıldızlar geçti

Pazartesi akşamı benim için hayli hareketli, yorucu ve heyecanlı geçti. Kubilay Tümen’in kurucusu olduğu medyafaresi.com ev sahipliğinde bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Kristal Fare Ödül Töreni’nin Suada’daki kırmızı halı röportajları bana emanetti. Bu, keyifli ama bir o kadar da yorucu bir işmiş. Tam biriyle konuşmaya başlıyorsunuz, arkadan başka birisi geliyor ve kısa kesmek zorunda kalıyorsunuz. Geceye katılan ve röportaj yaptığım isimler arasında hiç şüphe yok ki, dizi oyuncuları en dikkat çekenleriydi. En iyi dizi ödülünü kazanan Kiralık Aşk ekibi geceye tam kadro katıldı. Başrol oyuncuları Elçin Sangu ve Barış Arduç başarılarının sırrının iyi arkadaş olmaları olduğunu söyledi. İkili gece boyunca hayranlarıyla fotoğraf çektirdiler.


BUGÜN ABD’YE GİDİYOR

Ödül gecesinin bir diğer dikkat çeken dizisi Kara Para Aşk’tı. Yapımcısı Kerem Çatay, senaristleri Eylem Canpolat, Sema Ergenekon, yönetmeni Ahmet Katıksız, başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek geceye birlikte katıldı. Tabii ki, Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’le kırmızı halı röportajımızın ana başlığı yurtdışında aldıkları ödüllerdi. İEMMY’e en iyi erkek oyuncu kategorisinde aday olan ve bugün Newyork’a uçacak olan Engin Akyürek’in heyecanını paylaştık. Akyürek oyunculuğunu çok beğendiğim bir isim. Ödülle dönmesini diliyorum. 4. Kristal Fare’den en iyi erkek oyuncu ödülünü Engin Akyürek, kadın oyuncu ödülünü ise Tuba Büyüküstün aldı. Bu arada Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın bahar aylarında çekilecek bir filmi varmış. Eylül 2016 sezonunda da yeni diziyle ekrana dönüyorlar.


CUMARTESİ KRAL TV’DE

Beyaz Show’un 20’nci yılında ödül alan Beyazıt Öztürk, “20 yılda hâlâ ödüle layık görülmek büyük onur” derken, “En iyi kanal TV8” ödülünü alan Acun Ilıcalı, ilk defa medya patronu olarak ödül aldı. “Çok emek harcadık, çalıştık. Halkımızın oylarıyla en iyi kanal çekilmek büyük mutluluk” dedi. En iyi ana haber sunucusu ödülünü alan Fatih Portakal, başarılarının sırrının oynamamak ve hayatın içinden haber yapmak olduğunu söyledi.4. Kristal Fare Ödülleri için 1 milyon oy kullanıldı. Medyafaresi.com’un kurucusu Kubilay Tümen, şu açıklamaya dikkat çekti. “Bu ödüller tamamen halkın oylarıyla verildi. Torpil yok. Objektif ve adil bir oylama oldu.” Gecenin sunuculuğunu üstlenen Öykü Serter, en iyi sunucu ödülünü aldı. 4. Kristal Fare Ödül töreni eğlencesi, ödülleri ve ben de yorgunluğuyla sona erdi. Merak edenler; cumartesi Kral TV’den izleyebilirler.

TEŞEKKÜRLER!

Hayatında tuvalet giymemiş ve topuklu ayakkabı üzerinde buzda yürüyormuş gibi hisseden benim için hazırlanmak zordu. IC Modaevi-Şelale Öncel Mertadam özel tasarımı elbisem epey övgü aldı. Saçlarım Seyfi Aşker’e emanetti. Zor oldu ama geceyi atlattık. Ama emeklerinin karşılığını ödeyemeyeceğim isim, bir an yanımdan ayrılmayıp konuk koordinatörü gibi çalışan ablam Gönül Doğan’dı. Herkese çok teşekkür ederim.

OYA DOĞAN / VATAN