Abone Ol

Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı

27 Ağustos Pazar gecesi Beşiktaş'taki Conrad Otel'de eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz, son yolculuğuna uğurlandı.

Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı

DAKİKA DAKİKA CANLI

14.43: Vatan Şaşmaz'ın 4 aylık hamile eşi Yasemin Adalı ve annesi mezarlıkta böyle bekledi. Anne ve gelini ayakta güçlükle durabildi. Vatan Şaşmaz Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı - Resim: 1

13.46: Vatan Şaşmaz'ın Güzeltepe Birlik Camisi'ndeki cenaze töreni sona erdi. Cenaze Çengelköy Mezarlığı'na defnedilmek üzere yola çıktı.

Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı - Resim: 2

13.13: Cenazeye katılan Pınar Altuğ da çok üzgün olduğunu belirterek “Sözün bittiği yerdeyiz, Vatan çok eski arkadaşımdı. Mankenlik döneminden beri tanıştığım bir dostumdu. Böyle bir şey olduğuna inanamıyorum. Sürekli birbirimize sırlarımızı anlatırdık ama bu yaşadıklarından haberim yoktu” dedi.

Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı - Resim: 3

13:01: Cenaze için yoğun güvenlik önlemleri alındığı görüldü. Cami avlusunda adeta adım atacak yer kalmadı.

Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı - Resim: 4

12.58: Vatan Şaşmaz’ın eşi, cenazenin camiye getirilmesinin ardından artan kalabalıkla birlikte yakınlarının taziyelerini kabul etmeye başladı. Başsağlığı dileklerini kabul eden Yasemin Adalı zaman zaman yakınlarına sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

12:50: Vatan Şaşmaz'ın cenazesi namazın kılınacağı camiye getirildi.

12:27: Sunucu Vatan Şaşmaz'ın 4 aylık hamile eşi Yasemin Adalı, cenaze namazının kılınacağı camiye geldi.

12.18: Caminin arka avlusunda düzenlenecek cenaze töreni için toplanılmaya başlandı. Caminin etrafındaki trafik de yoğunlaştı.

Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı - Resim: 5

12.03: Vatan Şaşmaz'ın cenazesi Karacaahmet Gasilhanesi'nden alındı, Güzeltepe Birlik Camisi'ne götürülüyor.

Sunucu Vatan Şaşmaz'ın annesi Safiye Saydam oğlunun cenazesini beklerken güçlükle ayakta durabildi. Cinayet gecesinden sonra anne Safiye Saydam ilk kez görüntülendi. Oğlunun ölüm haberinin annesine sabah 05.00'e kadar verilemediği de ortaya çıkmıştı.

Vatan Şaşmaz'ın yıllarca birlikte program sunduğu Melike Öcalan da cenazeye gelenler arasında.

OĞLU OLACAKTI

Vatan Şaşmaz'ın eşinin 5 aylık hamile olduğu ve çocuklarının cinsiyetinin erkek olduğunu öldüğü gün öğrendikleri ortaya çıktı.

Vatan Şaşmaz 2015 yılında Yasemin Adalı ile dünyaevine girmişti.

İstanbul'da Beşiktaş'taki Conrad Otel'de eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz'ın cenazesi yakınları tarafından Karacaahmet Gasilhanesi'nden alınarak cenaze namazının kılınacağı camiye doğru yola çıkarıldı.

Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı - Resim: 6

Şaşmaz’ın cenazesi namazın kılınacağı Güzeltepe Birlik Camii'ne götürüldü. Şaşmaz'ın cenazesi öğle namazını müteakiben Güzeltepe Birlik Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı’na defnedilecek.

Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı - Resim: 7

Vatan Şaşmaz'ın annesi Safiye Saydam oğlunun cenazesini beklerken güçlükle ayakta durabildi. (Fotoğraf: İsmail Bayrak)

Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı - Resim: 8

Vatan Şaşmaz'ın yıllarca birlikte program sunduğu Melike Öcalan da cenazeye gelenler arasında...