Abone Ol

Var mısın Yok musun'un hangi yarışmacıları reklam yıldızı oldu?

Ekranların ilgiyle izlenne yarışması Var mısın Yok musun'daki iki yarışması reklam yıldızı oldu

Var mısın Yok musun'un hangi yarışmacıları reklam yıldızı oldu?

'Var mısın Yok musun' yarışma programının sevilen çifti Hakan ve Gizem, yarışmanın sona ermesinin ardından şimdi de bir reklam filmiyle ekranlarda.

Kırtasiye sektöründe faaliyet gösteren Monami, Magnum kurşun kalem ucu ürününü tanıttığı reklam filminde tüketiciye, 'Var mısın Yok musun' yarışma programında şöhreti yakalayan Hakan-Gizem çifti ile sesleniyor.

'Var mısın Yok musun' adlı yarışma programında büyük beğeni toplayan ve birbirlerine yakıştırılan Hakan ve Gizem ürünün tanıtımını da birlikte yapıyor. Reklamda Gizem kendi sesiyle rol alırken, Hakan ise bir başkası tarafından seslendiriliyor.

'Kalitenin uç noktası' sloganıyla ekrana gelen reklam filmi, Gizem'in seslendirdiği 'var mısın?' ifadesiyle de yarışmaya gönderme yapıyor.

'Var mısın Yok musun' yarışmacıları markaların gözdesi oldu

Markalar, 'Var mısın Yok musun'da popüler olarak izleyicinin beğenisini kazanan ve 'halkın arasından gelen' karakterlere reklam filmlerinde yer vermeye devam ediyor. Hatırlanacağı gibi, 'Var mısın Yok musun' yarışmasında yarışmacı olan ve izleyici tarafından sevilen bir diğer isim Mevlüt ile annesi de geçtiğimiz günlerde Turkcell'in reklamlarıyla ekrana gelmişti. Sona ermesine rağmen reklam yıldızları yaratmaya devam eden yarışma programından reklam filmlerine transfer olacak yeni isimlerin olup olmayacağı ise şimdiden merak konusu...

Medyaloji