Abone Ol

"Üzüntümden 10 gün Bodrum'da güneşlendim!" Aysun Kayacı kime kızdı?

Aysun Kayacı magazin basınından yana çok dertliymiş. Son olarak Fatih Ürek'le oynadığı "Şeytanın Pabucu" filmiyle gündeme gelen Aysun Kayacı ile Alper Alp görüştü.

"Üzüntümden 10 gün Bodrum'da güneşlendim!" Aysun Kayacı kime...

Başrollerini Fatih Ürek, Aysun Kayacı, Yılmaz Gruda, Hüseyin Avni Danyal, Ahmet Erkut, Barış Falay,Serhat Talay, Güngör Gün, Ahmet Varlı, Sabriye Sürel ve konuk oyuncu İlyas Salmanın oynadığı ''ŞEYTANIN PAPUCU''Film setini ziyaret ettik ve sette sevgili Aysun Kayacı ile karşılaştı kısa sohbet ettik.

Benim çok sevdiğim ve takdir ederek izlediğim sevgili Aysun cok cici ve çok güzel kalbi olan bir kişi, bulmuşken iki laf ettik set arasında, ben bir söyledim aysun bin söyledi desem yeridir.

ALPER ALP :Aysun nasılsın,nasıl gidiyor hayat

AYSUN KAYACI :Alper vallahi bıktım,şu benim haberim olmadan yazı yazanlardan bıktım,benim inan iş yapma zevkimi kaçırıyorlar.

"Üzüntümden 10 gün Bodrum'da güneşlendim!" Aysun Kayacı kime kızdı? - Resim: 1

ALPER ALP :Aysun hayırdır ne oldu?

AYSUN KAYACI :Bana bir telefon kadar yakınlar ama nedense beni bu magazinci arkadaşlar aramıyorlar,ve yalan yanlış haber üretiyorlar,ben işimi sessizce yapıyorum birileri geliyor bana laf atıyor inan cevap bile vermiyorum,ama sanki ben cevap vermişim gibi yazı yazılıyor,buna çok bozuluyorum.Zorla beni abuk subuk bir polemiğin ortasına itiyorlar,ya alper arasınlar beni doğrusunu zaten ben söylerim.yeterki bana sorsunlar.

ALPER ALP :Neden üzerine geliniyor peki?

AYSUN KAYACI :Vallahi bende bilmiyorum,şimdi bu filimde öpüşme olayı çıktı ve durmadan öpüşecekmisin öpüşmeyecekmisin olayı sonra bir bayan çıkıyor laf atıyor,ben kimseye birşey söylemiyorum,ve sevgili basın beni muattap ediyor herkesle,inan çok sıkıldım.

ALPER ALP: Sen baya üzülmüşsün sevgili aysun..

AYSUN KAYACI :Evet üzüldüm,bak alper ben 10 gün Bodruma gittim,mayo bikini ile denize girdim,güneşlendim, gelsinler diye değil ama beni arasalar bu durumlar olmayacak bende bukadar üzülmeyeceğim.

ALPER ALP : ''şeytanın papucu'' filiminde Fatih Ürek ile başrol oynuyorsun,keyifli mi?neler hissediyorsun.

AYSUN KAYACI : Çok süper senaryo,çok komik,eğlenceli Fatihi çok seviyorum,enerjisine hayrn kaldım,oyunculuğunu çok beğendim zor olanı yapıyor filimde iki tip canlandırıyor.Hem kadın hem erkek canlandırıyor.Bende çok keyifliyim ve eğleniyorum sette.umarım güzel gişe yaparız..

ve son kez bir şey söylemek istiyorum alper,ben tatlı tatlı çalışıyorum işimi yapıyorum benim ağzımdan duyulmayan şeyleri yazmalarını istemiyorum,yani ben bir telefon kadar yakınım...

sevgili Aysun Kayacı'ya bu keyifli sohbet için magazin casusu olarak çok teşekkür ederim.

ALPER ALP/MAGAZİN CASUSU