Abone Ol

Üzüm Kızı Açılışında ünlü isimleri ağırladı

Üzüm Kızı Meyhane Beyoğlu'nda cemiyet hayatından ve basından ünlü simaların katıldığı bir açılış yaptı.

Üzüm Kızı Açılışında ünlü isimleri ağırladı

22 Ekim Perşembe gecesi düzenlenen kokteylde Rita Ay harika bir performans sergiledi. Performansa eşlik eden oryantal Nurhan Sultan'da dansıyla göz kamaştırdı. Ayrıca sahnede Rita Ay'a dansçılar da showlarıyla eşlik ettiler.

Gecede dikkatleri üzerine çeken ünlü sanatçı Asena Dubai'den yeni geldiğini ve uçaktan iner inmez açılışa katıldığını belirtti. Bir ay sonra yeni haberlerle basına çıkacağını da belirten Asena kısa bir süre için sahneyi de Rita Ay'la paylaştı.

Ünlü modacı Rossi Barbarossa' nın BİCON Group ile birlikte açtığı mekan, eski bir kilisenin restore edilmesiyle hayata geçti. Yaklaşık 7 metre tavan yüksekliğiyle çok özel bir atmosfere sahip Üzüm Kızı' nda, ayrıca yerli ve yabancı sanatçıların performanslarını sergileyecekleri yine çok özel eventler de yapılacak. Mekan, defile ve sergilere de ev sahipliği yapacak.

Üzüm Kızı' nın işletmecileri sektörün yakından tanıdığı isimlerden oluşuyor. Nevgül Andaç, Edvin Avedikyan, Cenk Dağcı ve Şebnem Ertaul.

Gece hayatında görmeye pek alışık olmadığımız ünlü sanatçı Ziynet Sali'de geceye katılan sanatçılar arasındaydı.

Nesli Özsoy sahne alıp söylediği şarkılarla geceye renk kattı ve Asena'yı sahneye davet eden isim oldu.

Üzüm Kızı'nın açılış kokteyli ünlü manken Tuğba Özay'ın da eşi olmadan katıldığı ilk davet oldu.

Geceye katılan sanatçılar arasında Serpil Çakmaklı, Ferman Toprak, Meral Konrat, serap Sapaz ve Nil Ünal gibi isimler de bulunuyordu.

Magazin dünyasından Quality Dergisi genel Yayın Müdürü Salih keçeci ve Magazinkolik Genel Yayın Müdürü Nurcan Sabur'da geceye katılan davetliler arasındaydı.

Pazar ve pazartesi hariç haftanın 5 günü açık olacak olan mekanda Salı - Cumartesi arası Rita Ay ve grubu sahne alacak ayrıca yine 5 gün ünlü oryantal Nurhan Sultan dans edecek.

Çağda Erzincan