Abone Ol

Uzi gözaltına alınan Rapçileri savundu: Silahları oyuncaktı

Polis ekipleri, rapçilerin kliplerinde uzun namlulu silahlar kullandıklarını belirleyince 3 şarkıcıya “suç ve suçluyu övme” gerekçesiyle operasyon düzenledi. Operasyonda Heijan, BIG ve CAC gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 2 uzun namlulu silah ele geçirildi.

Uzi gözaltına alınan Rapçileri savundu: Silahları oyuncaktı

“Heijan” adıyla tanınan rapçi D.T., BIG olarak ün yapan S.I. ve CAC olarak bilinen Ş.T. adlı 3 rapçi gözaltına alındı. Rapçi Uzi, evlerine yapılan aramada silah bulunan şüpheliler için, “Silahların hepsi airsoft, haftada bir gittiğimiz bir spor bu.”

''Haberleri görmüşsünüzdür. Heijan hakkında yakalama kararı, gözaltı kararı filan. Gözaltı videolarına bakın birazdan size silahların hepsinin airsoft olduğunu kanıtlayacağım. Takip edenler varsa biliyordur haftada bir gittiğimiz bir spor. Airsoft silahlar başka görüntülerle birleştirilip orijinal gibi ve bu bir suç gibi gösterildi. Hepsi faturalı, taşıma izni olan oyuncak silahlar. Evde bir tane orijinal silah, mermi çıkmamış. Eğer konu kliplerde bunu göstermekse bu kadar mafyalı diziler, tecavüz sahneleri neden bu kadar serbest?''