Abone Ol

Uyuşturucudan tutuklanan Yeşilay Başkanının da Süleyman Soylu ile fotoğrafı çıktı

Aracında 800 gram uyuşturucu ve hassas terazi bulunduktan sonra tutuklanan Yeşilay Kilis Şube Başkanı Ahmet Zorlu’nun eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla fotoğrafı çıktı.

Uyuşturucudan tutuklanan Yeşilay Başkanının da Süleyman Soylu ile fotoğrafı çıktı

Daha önce uyuştucu başta olmak üzere çeşitli suçlardan gözaltına alınan veya tutuklanan isimlerle görüntüleri ortaya çıkan Süleyman Soylu’nun bir fotoğrafı da uyuşturucu bulundurmaktan tutuklanan Yeşilay şu başkanıyla çıktı

Aracında 800 gram uyuşturucu ve hassas terazi çıkan Ahmet Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bakan olduğu dönemde Soylu ile olan fotoğrafını “Anadolu’nun yiğit ve mert evladı İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yla birlikteyiz” mesajıyla yayınlamış.

Yeşilay’ın Kilis Şube Başkanı Ahmet Zorlu, 800 gram uyuşturucu ile yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Araçta ayrıca hassas terazi de ele geçirildi.

Uyuşturucu, Yeşilay Başkanı Ahmet Zorlu’nun kullandığı aracın Urfa'dan Kilis'e döndüğü sırada kaza yapması sayesinde ortaya çıktı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in geçen hafta yaptığı Kilis ziyareti sonrasında Urfa'ya giden araç konvoyunda Yeşilay Şube Başkanı Ahmet Zorlu’nun kullandığı araç da yer aldı. Zorlu'nun kullandığı araç, Urfa'dan Kilis'e döndüğü sırada kaza yaptı.

Araç Gaziantep’te tamirciye bırakıldıktan sonra uyuşturucu ihbarı yapıldı. Jandarma araçta 800 gram uyuşturucu, hassas terazi, tuşlu telefon ele geçirdi. Kilis’te bulunan Zorlu Gaziantep’e çağrıldı. Savcılıkta ifadesi alındı ve mahkemece tutuklandı. Suçlamaları reddeden Zorlu “Benim haberim yok, araç kiralık” diye ifade verdi.

Jandarma ihbarın yapıldığı telefonu araştırıyor.

Öte yandan Soylu'nun daha önce de uyuşturucu başta olmak üzere çeşitli suçlardan gözaltına alınan veya tutuklanan isimlerle aynı fotoğraf karesinde yer alması dikkat çekmişti