Abone Ol

Ütopya Semih, Tuncay'ın heykelini tekmeledi!

MEDYAFARESİ ÖZEL -TV 8'in reyting rekorları kıran ve Eylül ayında final yapan Ütopya yarışmasında, yarışma bitse de tartışmalar bitmiyor. Finalde birinciliği Tuncay'a kaptıran Semih, ziyaret için gittiği Ütopya evinde Tuncay'ın heykelini tekmeledi

Ütopya Semih, Tuncay'ın heykelini tekmeledi!

Ersin Kefeli / Medyafaresi

Acun Medya'nın sevilen yarışma programlarından olan ve yayınlandığı dönemde hem internette hem de TV'de gündem olan Ütopya'da sular durulmuyor.

Eylül ayında final yapan yarışmada finale Semih Öztürk ve Tuncay Kes kalmıştı. Finalde toplam oyların büyük bir bölümünü alan Tuncay Kes 400 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu.

Tuncay, yarışmanın ilk günlerinde Ütopya'ya getirilen mermeri  bir türlü heykele dönüştürememiş, Semih ve arkadaşlarının hedefi haline gelmişti.

Yarışmanın ardından Ütopya evine giden Semih, bahçede bitmemiş şekilde duran heykeli tekmelediği videoyu sosyal paylaşım sitesi, Instagram'da paylaştı. Video kısa sürede tık rekoru kırdı.

Ütopya Semih, Tuncay'ın heykelini tekmeledi! - Resim: 1

İneğin satılmasıyla alınan mermeri bir türlü bitiremediği için Semih taraftarları da Tuncay'a yüklendi, 8 ay süren yarışmada bitmeyen heykel tartışması gündemden bir türlü inmedi.

Sosyal medyada, finali Tuncay'a kaybeden Semih'in intikamını bu şekilde aldığı yorumları yapıldı.