Abone Ol

Ütopya Meral İşte Benim Stilim'de

İşte Benim Stilim yep yeni yarışmacıları ile sezona bomba gibi başladı. İlk bölüme daha önce Ütopya yarışmasına katılan Meral Avcı damga vurdu.

Ütopya Meral İşte Benim Stilim'de

Meral Avcı 1987 Ardahan doğumlu. istanbulda yaşayan Meral, Okul Öncesi Eğitim ve Psikolojisi mezunudur, ayrıca özel bir sanat okulunda Fashion designer eğitimi alırken iş temposu yüzünden ikinci eğitimini yarım bıraktı. Seyahat etmek, ata binmek, yüzmek, plates ve aletli jimlastik vazgeçilmezleri arasında. Kendi sesini beğenmemesine rağmen şarkı söylemeyi çok seviyor...

Sinemaya gitmek, açık havada yürüyüş yapmak, ailesi ile vakit geçirmek Meral'e terapi gibi geliyor. Hayata ve insanlara olumlu yaklaşıp dua etmeyi cok seviyor. Lider ruhlu, kendini begenmiş, fazlaca humanist, yardımlaşmayı seven Meral, yalana ve samimiyetsizliğe tahammül edemiyor.  Meral, kendisini fazlaca  humanist birisi olmasına rağmen yanlışlara duruşunun çok sert olduğunu belirtiyor. Dikkat çekici giyinmeyi ve  zıt renkleri bir arada kullanmayı çok seviyor ve spor klasik maskülen bir tarzı olduğunu söylüyor.

Ütopya Meral İşte Benim Stilim'de - Resim: 1İşte Benim Stilim 2016 yarışmacıları ilk kez ekranda