Abone Ol

Üstsüz DJ Müge Ökmen Google'ı salladı

Bu Tarz Benim yarışmasıyla tanınan Müge Ökmen'in daha önce üstsüz DJ'lik yaptığı fotoğraflarla ortaya çıktı, Google'da herkes Ökmen'i aradı. İşte Google'da Türk insanının en çok aradığı isimler...

Üstsüz DJ Müge Ökmen Google'ı salladı

Sevgililer Günü

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla geçen hafta pek çok kullanıcı bu günü Google'da aratıp sevgilisine ne hediye alabileceğini araştırdı.

Özgecan Aslan

Toplum büyük infial uyandıran Özgecan Aslan cinayetinin ardından milyonlarca kullanıcı Özgecan'ın ismini arattı.

Melisa Şahin

İşte Benim Stilim'de Melisa Şahin yürüyüşünü tamamladıktan sonra jüri karşısına geçmeye hazırlanırken ayağı kaydı ve yere düştü. Bu da Google'da Şahin'in aramalarda üst sıralarda yer almasına yol açtı.

Müge Ökmen

Bu Tarz Benim yarışması kaldığı yerden devam ederken yarışmacı olarak katılan Müge Ökmen hakkında ortaya çıkan bilgi çok şaşırttı. Müge Ökmen'in bir dönem moda olan 'üstsüz DJ'lerden biri olduğu ortaya çıktı. Çıplak görüntüleri sosyal medyada en çok konuşulan ve paylaşılan konulardan biri oldu.

MÜGE ÖKMEN ÇIPLAK DJ ÇIKTI- HABER İÇİN TIKLAYIN

SHOW TV BU TARZ BENİM FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN

Grinin Elli Tonu

13 Şubat Cuma günü vizyon filmleri arasında yer alan Grinin Elli Tonu Google'ın da en çok arananlarında yer aldı.

GRİNİN ELLİ TONU SEKSİ SAHNELER- FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN

GRİNİN ELLİ TONU TÜRKÇE ALT YAZILI FRAGMAN İÇİN TIKLAYIN

GRİNİN ELLİ TONU İKİNCİ TÜRKÇE ALT YAZILI FRAGMAN İÇİN TIKLAYIN

GRİNİN ELLİ TONU ÜÇÜNCÜ TÜRKÇE ALT YAZILI FRAGMAN İÇİN TIKLAYIN

Nihat Doğan

Özgecan Aslan cinayetinin ardından Nihat Doğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından “Siz de Mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” yazdı, büyük tepki çekti.

Zühtü Arslan

Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Zühtü Arslan oldu.

Kayahan

Üçüncü kez yumuşak doku kanseri tedavisi gören ve geçtiğimiz günlerde yeniden hastaneye yatan Kayahan'ın son fotoğrafları internette yayınlandı.

Vasip Şahin

Yoğun kar yağışının ülke genelinde yer yer etkili olduğu geçtiğimiz hafta okulların tatil olup olmadığını öğrenmek için kullanıcılar İstanbul Valisi Vasip Şahin'in ismini arattı.

Ahu Sungur

Nihat Doğan'ın Özgecan Aslan cinayeti sonrası Ahu Sungur'a attığı tweet olay olmuş, gelen tepkiler üzerine Doğan tweet'i silmişti. Ahu Sungur ismi de bu olaydan sonra Google'da yoğun olarak arandı.

Zeo Jaweed

O Ses Türkiye 'Carpe Diem' isimli parçası ile sahneye çıkan Zeo Jaweed kendi yazdığı sözlerle büyük ses getirdi.

Taner Tolga Tarlacı

Survivor'un haylaz çocuğu Taner Tolga Tarlacı ile Özden Cerrahoğlu'nun aşk yaşadığı iddiaları üzerine Google'da pek çok kullanıcı Taner Tolga Tarlacı ismini aradı.

Sevda Türküsev

Yeni Şafak yazarı Sevda Türküsev, #sendeanlat hastagiyle başlarından geçen taciz olaylarını anlatan kadınlara 'Bi kendinize gelin, dizilerdeki gibi kahraman mı olacaksınız sanıyorsunuz?' dedi. Tepki çeken sözler üzerine Türküsev'in ismi Google'ın en çok arananları listesine girdi.

Tuğçe Kazaz

Tuğçe Kazaz, konuk olduğu programda söylediği "CHP'ye tepki olarak hristiyan oldum" sözleri hem sosyal medyayı hem de Google'ı salladı.

Beren Saat

Ünlü oyuncu Beren Saat, sosyal medyadan Özgecan Aslan için yayınladığı mesajda, bugüne kadar başından geçen taciz olaylarını ilk kez anlattı.

Nazlı Çelik, Serdar Bilgili

Geçtiğimiz yılın sonunda aşk yaşadıkları ortaya çıkan haber spikeri Nazlı Çelik ile Beşiktaş’ın eski başkanı Serdar Bilgili evlendi.

Burcu Esmersoy

Sunucu Burcu Esmersoy, bir TV programında Arda Turan'la dostluğu sorulunca, "'Sevgililer Günü'n kutlu olsun' dediğim tek erkek Arda oldu" dedi.

Bade Nogay

Geçtiğimiz yıl kendinden 30 yaş küçük model ve oyuncu Bade Nogay’la kısa süreli aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisiyle tekrar barışarak gizlice nişanlandığı iddiaları Google'ı salladı.

Ayça Ayşin Turan

22 yaşındaki genç oyuncu Ayça Ayşin Turan'a olan ilgi gittikçe artıyor. Miranda Kerr ile benzerliği ile dikkat çeken Ayça Ayşin Turan Özcan Deniz'in filminde baş rol oynadı.

Defne Joy Foster, Kerem Altan

Sunucu Defne Joy Foster’in ölümü davasında gazeteci Kerem Altan’a 2 ay 15 gün hapis cezası verildi. Altan'ın cezası ertelendi.

İsmail Rüştü Cirit

Anayasa Mahkemesi Başkanı'nın seçilmesinin ardından, Yargıtay da seçimini yaptı. Yargıtay Başkanlığı'na İsmail Rüştü Cirit seçildi.

Mahir Kaynak

MİT Eski Mensubu İktisatçı Yazar Prof. Dr. Mahir Kaynak son yolculuğuna uğurlandı. Mahir Kaynak'ın cenazesine çok sayıda çelenk gönderildi. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve TSK'ın çelenklerinin yanı sıra MİT Müsteşarlığının gönderdiği ve üzerinde sadece "Müsteşar" yazan çelenk dikkat çekti.

Okan Bayülgen

Mersin'de öldürülen Özgecan'ın ölümüyle ilgili programında konuşan Okan Bayülgen, artık benim için 14 Şubat Sevgililer Günü yok açıklamasında bulundu.

Hugh Jackman

Türkiye'de oynadığı X- Men filmleriyle tanınan Hollywood'un dünyaca ünlü yıldızı Hugh Jackman, ilginç bir detayı açıkladı. Dedesinin göç ettiği toprakların Yunanistan değil Osmanlı toprağı olduğunu söyleyen ünlü aktirist "Ben Osmanlı torunuyum" dedi.

Nuran Dutlu

İZMİT-Kandıra yolunun Çayırköy mevkiinde 22 Ocak’ta cesedi bulunan, dövülerek öldürüldükten sonra elleri bileklerinden baltayla kesilen kadının 21 yaşındaki Nuran Dutlu olduğu kolundaki ’şeytan’ dövmesinden belirlendi.

Cemile Bayraktar

Cemile Bayraktar’ın Özgecan cinayetine ‘ABD’de de tecavüz oluyor. Şimdi çenenizi kapatın’ yorumu tepki çekerken, Google'da da kullanıcılar Bayraktar'ın ismini aradı.