Abone Ol

Usta Oyuncuların Yer Aldığı Polisiye Filmi Kilit'in Fragmanı Yayınlandı!

Mert Fırat’ın cinayet masası başkomiserini, Melisa Aslı Pamuk’un ise bir istihbarat ajanını canlandırdığı, 27 Ağustos’ta vizyona girmeye hazırlanan polisiye gizem filmi “Kilit”in afişi ve fragmanı yayınlandı!

Usta Oyuncuların Yer Aldığı Polisiye Filmi Kilit'in Fragmanı Yayınlandı!

“Aradığın katil etten kemikten değil…!”

Mert Fırat’ın cinayet masası başkomiserini, Melisa Aslı Pamuk’un ise bir istihbarat ajanını canlandırdığı, 27 Ağustos’ta vizyona girmeye hazırlanan polisiye gizem filmi “Kilit”in afişi ve fragmanı yayınlandı!

Farklı hikâyesi ve anlatım diliyle dikkat çeken“Kilit”te, başrollerdeki Fırat ve Pamuk’ un yanı sıra usta oyuncu Mustafa Alabora, Timur Acar ve Asuman Dabak gibi güçlü oyuncular rol alıyor.

Usta Oyuncuların Yer Aldığı Polisiye Filmi Kilit'in Fragmanı Yayınlandı! - Resim: 1

Cezaevinde yaşanan esrarengiz mahkûm ölümlerini çözmekle görevli polislerin sürükleyici hikayesini konu alan “Kilit”, “Karanlık Şehir Hikâyeleri” adlı serinin ilk filmi olarak izleyicilere adalet, iyilik, empati ve merhamet kavramlarını yeniden sorgulatıyor.

Bir Dark Town Pictures yapımı olan, dağıtımcılığını CGV Mars Dağıtım’ın üstlendiği “Kilit”in senaryosunda, çeşitli projelerde yönetmenlik, senaristlik ve prodüktörlük yapan Adil Oğuz Valizade ve Arif Valizade kardeşler ile başarılı polisiye roman yazarı Cenk Çalışır’ın imzası bulunuyor.