Abone Ol

Usta oyuncu Erkan Can'ın yeni dizisi belli oldu!

BluTV, Türkiye dizi tarihinin fenomenleşen anti kahramanı Ercüment Çözer’in hikâyesini izleyicilerle buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla da çok konuşulacak ‘Saygı – Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin ekibine usta isim Erkan Can katıldı.

Usta oyuncu Erkan Can'ın yeni dizisi belli oldu!

İmza attığı kendi özel yapımlarının dışında, birbirinden farklı yabancı dizi ve filmleri
izleyicileriyle buluşturan, Türkiye'nin sevilen dijital platformu BluTV yeni özel yapımı ‘Saygı Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İnter Medya’nın yapımcılığında gerçekleştirilen, Nejat İşler, Boran Kuzum ve Miray Daner’in başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna usta isim Erkan Can katıldı. Dizide Erkan Can’ı Ercüment Çözer’in arkadaşı Yavuz rolünde izleyeceğiz.

‘Behzat Ç. - Bir Ankara Polisiyesi’nin senaristi Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ali Taner Baltacı’nın oturduğu dizide toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, onunla aynı amaç doğrultusunda hareket ettiğine inandığı Helen ve Savaş adındaki iki idealist genç ile kesişecek.

BluTV’nin sonbaharda sevenleriyle buluşturmayı planladığı ‘Saygı – Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin ekibi ve oyuncuları bu süreci online provalar yaparak sürdürüyor. Ercüment Çözer’i ilk defa kendi şehri olan İstanbul’da göreceğimiz dizi sete çıkmaya hazırlanıyor.