Abone Ol

Unutulmaz dizisinden unutulmaz mutlu son!

MEDYAFARESİ GALERİ “Unutulmaz” 90.bölümde birbirine bir türlü kavuşamayan iki aşığı canlandıran Serhan Yavaş ve Özlem Yılmaz’ın görkemli düğün sahnelerinin çekimleriyle mutlu sonla final yaptı.

Unutulmaz dizisinden unutulmaz mutlu son!

Yapımcılığını Stil Medya adına yapımcı Ahmet Bayram’ın yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı ATV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan “Unutulmaz” dizisi final sahnesinin çekimlerinin yapıldığı Ağva’da dizinin kavuşamayan iki aşığı Eda ve Harun’un düğünüyle son bulan çekimlerde oldukça duygusal anlar yaşandı. Denizden tekne ile düğün alanına gelen Eda ve Harun çiftinin düğününde fanlar düğüne gelen misafirler olarak yardımcı oyunculuk yaptı. 90. Bölüm final pastasının kesildiği çekimlere Stil Medya Genel Müdürü Muhammet Fırat, yönetmen Şenol Sönmez, Genel Koordinatör Ender Özgür, başrol oyuncuları Serhan Yavaş, Özlem Yılmaz, Ayla Algan, Aliye Uzunatağan ve diğer oyuncular katıldı.
Final pastasını Yönetmen Şenol Sönmez, başrol oyuncuları Serhan Yavaş, özlem Yılmaz ve Genel Müdür Muhammet Fırat birlikte kesti. Fırat yaptığı konuşmada, “Koskoca 2 yıl gürültüsüz, kavgasız saygı ve sevgi sınırları içinde yaş kış, gece gündüz demeden her gün insan üstü bir çaba sergilediniz. Her biri sinema filmi uzunluğunda tam 90 bölümlük bir seriyi tamamladınız. Unutulmaz’ı Unutulmaz ve Unutulmayacak yaptınız. Bugün son kez setteyiz. Biz yapımcı firma Stil Medya olarak sizleri asla unutmayacağız” dedi.
 Yapımcı fanlara verdiği sözü tuttu
Haftalar önce 90. Bölümde final yapacağı kesinleşen Unutulmaz dizisinin fanlarının düğüne gelmek için şirketi telefonla ve mail yoluyla düğün sahnesinde olmak istemesi üzerine yapımcı Ahmet Bayram fanlara final sahnesinde getirme sözü verdi. Düğün sahnesine katılmak isteyen fanlar şirketi telefonla arayarak isimlerini yazdırdı. Almanya, Azerbaycan, Bulgaristan Hollanda ve yurtiçinden gelen fanlar final sahnesinin çekimlerinin yapılacağı gün otobüslerle Ağva’ya getirildi. Yüzlerce Unutulmaz izleyicisinin katılımıyla gerçekleşen Eda ve Harun’un düğünü yapıldı. Yönetmen Şenol Sönmez’in “final” komutundan sonra oyuncu Serhan Yavaş ve Özlem Yılmaz gözyaşlarını tutamadı. Fanlarla yakından ilgilenen oyuncular hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.
Yapımcı Ahmet Bayram yaptığı açıklamada, “Unutulmaz’ı unutulmaz yapan emeği geçen oyuncu arkadaşlarıma, senaristlerimize, yönetmenlerimize teknik ekibimize a dan z ye emeği gecen herkese sonsuz teşekkürler ediyor ayrıca ekran başında duygularını bizimle yaşayan izleyicilerimize ve Unutulmaz olan herkese sonsuz saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.


FİNAL GECESİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ