Abone Ol

Ünlülerin temizlik itirafları dudak uçuklattı

Bu ünlerin hepsi nasıl da güzel, ne kadar da yakışıklı değil mi. İnci gibi dişleri, pırıl pırıl ciltleri, formda fizikleri... Ama bakalım temizlikle ilgili dudak uçuklatan itiraflarını okuyunca da onları hala aynı gözle görebilecek misiniz.

Ünlülerin temizlik itirafları dudak uçuklattı

SABUN ZARARLIDIR DİYE...

Ünlülerin temizlik itirafları dudak uçuklattı - Resim: 1

Ünlü aktör Brad Pitt'in sabun ve deodorant kullanmaktan hoşlanmadığını uzun zaman önce duymuş olmalısınız. Peki bunlar yerine neyle temizlendiğini biliyor musunuz. National Enquirer dergisinin iddiasına göre Pitt, sabun yerine evde hazırlanmış bir karışım kullanmayı tercih ediyor. Su, limon ve elma sirkesinden oluşan bu karışım yüzünden de pek de hoş olmayan bir koku yayıyor çevresine. Hatta çocukları onu "kokmuş baba" diye çağırıyor. Derginin ileri sürdüğüne göre aktör, sabunların özellikle de antibakteriyel olanların, hem gezegene hem de insanın yaşlanma süreci üzerine olumsuz etkileri olduğunu okuduğundan bu yana temizlik için bu ev yapımı karışımı kullanıyor.

DİŞLERİ YİNE DE ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR

Ünlülerin temizlik itirafları dudak uçuklattı - Resim: 2

Jessica Simpson, dişlerini fırçalamayı sevmediğini daha önce itiraf etmişti.  "Dişlerimin kaygan olmasından hoşlanmıyorum" diyen Simpson, fırça yerine tişörtüyle dişlerini ovarak temizliyor.

TUVALETTEN ÇIKARKEN SİFON ÇEKMEM
Ünlülerin temizlik itirafları dudak uçuklattı - Resim: 3

Dünyanın en güzel kadınlarından biri olan Megan Fox, tuvaletten çıkarken sifon çekmeyi unuttuğunu itiraf etti. Fox evde temizlik yapmadığını ve kıyafetlerini de genellikle çıkardığı yerde bıraktığını da anlatmıştı.

SAÇ TARAMAK NE GEREKSİZ BİR ŞEY !

Ünlülerin temizlik itirafları dudak uçuklattı - Resim: 4

Alacakaranlık serisiyle ünlenen Robert Pattinson'ın da hijyen ile ilgili bir sorunu var.Pattinson, saçları yıkamanın o kadar da gerekli bir şey olmadığını düşündüğünü itiraf etmişti.

SEKSİ GÖRÜNEYİM DE GERİSİNİN ÖNEMİ YOK

Ünlülerin temizlik itirafları dudak uçuklattı - Resim: 5

Eski Playboy güzeli Kendra Wilkinson ise yıkanmayı pek sevmiyormuş. Bunu kendisi değil zamanzaman çalıştığı ve adını gizli tutmayı tercih eden bir stilist söyledi. Ona göre Wilkinson seksi görünmeyi sever ancak nasıl bir koku yaydığını hiç umursamazmış.

DUŞ ALMAYI SEVMİYOR

Ünlülerin temizlik itirafları dudak uçuklattı - Resim: 6

İddilara göre Leonadro DiCaprio da sık sık duş almaktan çok hoşlanmazmış. Haftada bir ya da iki kez duş alır deodoranttan da uzak dururmuş.

BİR KIYAFETLE BİR HAFTA

Ünlülerin temizlik itirafları dudak uçuklattı - Resim: 7

Cameron Diaz, bir ajansa verdiği demeçte bir elbiseyi yaklaşık bir hafta değiştirmeden giydiğini söylemişti. Bilemiyoruz, şaka mı yaptı yoksa gerçeği mi söyledi.