Abone Ol

Ünlülerin karanlık sırları

Kiminin annesi babasını öldürdü kimi de öz babasıyla uzun yıllar ilişki yaşadı. Kimi grup seks yaptı, kimi torunuyla ilişkiye girdi. İşte ünlülerin karanlık sırları:

Ünlülerin karanlık sırları

Drew Barymore : Güzel yıldız Drew Barrymore, New York'ta bir opera salonunun kadınlar tuvaletinde erkek arkadaşı, rock yıldızı Fabrizio Moretti ile seks yaparken yakalandı. The Strokes grubunun davulcusu olan Moretti, yaptıkları normal bir şeymiş gibi ilişkiye girdiklerini kabul etmiş, gittikleri operanın çok sıkıcı olduğunu bu yüzden tuvalete gidip seks yapmayı tercih ettiklerini açıklamıştı.
Sophie Anderton : Sophie Anderton 2007 yılında kendini Londra'da bulunan ABD'li bir işadamı olarak tanıtan News of the World gazetesi muhabiriyle bir geceliğine 20 bin dolardan anlaşmıştı. Muhabirin otel odasında gizli kamerayla çektiği görüntüler basına yansıyınca da büyük bir skandal çıkmıştı.
Ralph Fiennes : İngiliz aktör Ralph Fiennes bindiği uçağın tuvaletinde bir hostesle sevişmişti. Hostes, ilişki için Fiennes’a, ‘10 üzerinden 10’ vermiş, ünlü oyuncunun gördüğü en iyi aşık olduğunu söylemişti. Hostes Robertson ünlü aktörle daha sonra da birçok kez beraber olduklarını itiraf etmişti. Hostesin, bu itiraflarından sonra işine son verildi.
Charlize Theron: Şimdilerde ünlü aktör Sean Penn ile aşk yaşayan Oscar ödüllü oyuncu, henüz 15 yaşındayken hayatının en kötü olayını yaşadı. Ünlü yıldızın annesi alkolik olan babasını 21 Haziran 1991`de öldürdü. Eve yine kör kütük sarhoş geldiği bir gecede Theron`un babası ünlü oyuncunun yatak odasına ateş açtı. Bunun üzerine annesi Gerda, kocasını silahla vurarak öldürdü.
Hugh Grant: Ünlü aktör 995 yılında otomobilinde bir fahişeyle sevişirken paparazzilere yakalandı. O sıralarda aktris Liz Hurley ile birlikte olan Grant terk edildi.
Reese Witherspoon: Güzel oyuncunun erkek kardeşi John Witherspoon, 2002`de Nashville`de komşusu olan bir kadının evine habersizce girdi. O sırada uyuyan kadının üzerindekileri çıkarmaya ve öpmeye kalkışan John Witherspoon, bu yüzden tutuklandı. Genç yıldız bu zor günlerinde kardeşini yalnız bırakmadı.
Nicole Richie: Paris Hilton`a yakın dostu ünlü yıldız Lionel Richie ve eşi Brenda`nın kızı olarak biliniyor. Ancak Richie`nin orkestrasında çalışan bir çiftin kızı. 3 yaşındayken anne ve babası tarafından terk edilen Nicole, 9 yaşına geldiğinde resmi olarak ünlü şarkıcı tarafından evlat edindi.
Paris Hilton: Sansasyonel yıldızın eski sevgilisi Rick Solomon, Hilton ile birlikteyken fantezi olsun diye kaydettiği sevişme videosunu Paris`in kendisini terk etmesinin ardından internette yayınladı. Hilton`ın şöhreti bu video ile katladı.
Cameron Diaz: Hawaii tatilindeyken esrarlı sigara içerken objektiflere yakalanan Diaz, görüntülenmesini umursamadan sigarasını içmeye devam etti.
Gözde Tan: Eski manken 1995 yılında, uyuşturucu kullandığı suçuyla narkotik tarafından gözaltına alındı. Tan`ın ifadesi eğlence sektöründe ve sosyetede uyuşturucu konusunun derinliğini gözler önüne serdi. Eroinle Amerika’da tanıştığını söyleyen Tan, sosyetenin ünlü isimleriyle birlikte kokain partilerine katıldığını açıkladı.
Erkan Petekkaya : Beyaz Gelincik’ dizisiyle tanınan oyuncu Erkan Petekkaya, daha önce Kaya Çilingiroğlu’yla da ‘minder güreşi’ yaparken kameralara yakalanan Sinem Erülgen’la gece vakti Emirgan iskelesinde sobelenmişti.
Tamer Karadağlı: Ünlü oyuncu bir otel odasında Burcu Mercan adlı bir kadınla birlikte olmuş ve genç kadın yatak sahnelerini kameraya çekerek Karadağlı’ya şantaj yapmıştı.
Britney Spears: Seks kaseti internete düşen ünlü yıldızın, kiminle birlikte olduğu ise belli değil.
Karolina Kurkova: Ünlü model, birkaç yıl önce Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti ile grup seks yaptığını, bu esnada kendisini liseli genç bir kız gibi hissettiğini açıkladı. Jolie ve Pitt ise olayı yalanlanmadı.
Pamela Anderson: Paris Hilton`un başına gelen olayın bir benzerini de Anderson yaşadı. Ünlü yıldızın 1996 yılında evlendiği eski eşi Tommy Lee ile balayında çekilmiş sevişme görüntülerini çiftin evine giren bir hırsız çalmış ve internette yayınlamıştı.
Mackenzie Phillips: 60`ların ünlü müzik grubu Mamas and the Papas grubunun solisti John Philips öz kızı ile yıllarca ilişki yaşadı. Kendisi de bir dönemin ünlü çocuk yıldızlarından olan Mackenzie Phillips, babasıyla ilişkisinin kendisi 19 yaşındayken başladığını ve 10 yıl boyunca devam ettiğini açıklayarak herkesi şok etti. The Oprah Winfrey Show`da yaşadıklarını anlatan 49 yaşındaki Philips, "1979 yılında 19 yaşındaydım. Evlenmeden bir gece önce uykumdan uyandım ve kendimi öz babamla seks yaparken buldum. Babam bana nasıl uyuşturucu kullanılacağını ve kokain enjekte edileceğini öğretti.Hamileydim ve çocuğumun babasının kocam mı yoksa babam mı olduğunu da bilmiyordum. Bebeği dünyaya getirmedim, kürtaj parasını da babam ödedi. Bu olaydan sonra babamın bana dokunmasına asla izin vermedim` açıklaması ile gündeme bomba gibi düşmüştü. John Phillips ise 2001 yılında öldü.