Abone Ol

Ünlülerin aşçısı bir Türk'ü öldürüp restorana gömdü

Hamburg'taki Akdeniz restoranı Casa Alfredo'nun baş aşçısı Alfredo S. Ercan D.'yi öldürüp restorana gömdü. Suçunu itiraf eden Alfredo S. 7 Ekim'de "Casa'da artık yeni bir zemin var. Gelin ve farkına varın, ayaklarınız onurlanacak" diye yazmış!

Ünlülerin aşçısı bir Türk'ü öldürüp restorana gömdü

Almanya, tüyler ürperten bir cinayetle sarsıldı. Sözcü gazetesinden Ali Gülen'in haberine göre, Hamburg’un Saint Georg semtinde Akdeniz yemekleri yapan Casa Alfredo adlı restoranın 51 yaşındaki Portekizli aşçısı Alfredo S., 49 yaşındaki Ercan D.‘yi öldürüp restoranına gömdü.

Cesedin üzerine beton kapladıktan sonra Alfredo S., 7 Ekim günü Facebook hesabında, “Casa’da artık yeni bir zemin var. Gelin ve farkına varın, ayaklarınız onurlanacak” iletisini paylaştı.

EL İLANLARIYLA ARANIYORDU

CinCin lakaplı Ercan D., 30 Eylül 2015 günü ortadan kayboldu. Bir kız çocuğu babası olan Ercan D.‘nin bulunması için yakınları el ilanları bastırmış ve bu ilanları başta en son görüldüğü Casa Alfredo restorantı çevresi olmak üzere her yere asmıştı.

Polis de, daha önceleri başka suçlardan kendilerinde kaydı olan Ercan D.‘yi aramaya devam ediyordu. Nasıl olduysa, izler bir anda Hamburg ve çevresindeki ünlü isimlerin müşteri olduğu Casa Alfreda restoranında yoğunlaştı. Restoranı karısının üzerine işleten başaşçı Alfredo S., önlem olarak gözaltına alındı.

HAVALI MATKAPLA DELDİLER

Restoranın arkasındaki odadaki betonun kırılması için havalı matkaplar getirildi. Eşyalar yavaş yavaş dışarı çıkarıldı. Saatler süren çalışmadan sonra ilk olarak Ercan D.‘nin kafası göründü. Ardından da, yüzüstü betonlanmış cesedine ulaşıldı. 49 yaşındaki Ercan D.‘nin cesedi, Hamburg’da betonlanmış olarak bulundu. Ercan D.‘nin cesedi otopsi için hastaneye gönderilirken, karidesli ve kuşkonmazlı makarna yemeği ile ünlü olan ve Almanların yoğun şekilde rağbet gösterdiği restoranın gizli işletmecisi ve başaşçısı Portekizli Alfredo S. tutuklandı. Ercan D.‘nin soygun kurbanı olduğu sanılıyor.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Suçunu itiraf eden 51 yaşındaki baş aşçının evli ve beş kız çocuk babası olduğu bildirildi. Korkunç cinayetin ayrıntılarının önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.