Abone Ol

Ünlüler Çeşme plajlarına akın etti!

FOTO GALERİ- Bu yaz ünlülerin en çok tavsiye ettiği tatil yeri Çeşme Alaçatı oldu.

Ünlüler Çeşme plajlarına akın etti!

ÜNLÜLER ÇEŞME PLAJLARINA AKIN ETTİ! FOTO GALERİ

Bir zamanların Altın Kum'u, beş yıl öncesinin Kum Beach'i, şimdinin Fun Beach'inde bir şeyler oluyor. Çeşme Alaçatı'nın bu plajında olta atsanız balık niyetine bir ünlü yakalanıyor. Kenan İmirzalıoğlu'ndan Halit Ergenç'e, Kerem Tunçeri'den Murat Boz'a, Buğra Gülsoy'dan Çağla Şikel'e hepsi bir arada güneşlenip denize giriyor.

Peki neden? Bence nedeni çok açık: Birinin orada olması diğerine güven veriyor. Şezlongda ağzı açık uyuya kaldığında yan şezlongdakinin fotoğrafını çekmeyeceğinden emin bir şekilde gevşeyebiliyor. Öğlen yemeğinde karpuzu fazla kaçırıp göbeği şişirme özgürlüğü de var üstelik, daha ne olsun?

Her şey fiziksel ve yüzeysel değil elbet. Kitaplar elden ele geçiyor, konu bazen girilen denizden bile çok derinleşiyor, "Ne olacak bu Türkiye'nin hali" sorusuna hep aynı eksende cevaplar veriliyor. Çünkü kaygılar bir. Kimse hiç tanımadığı birine kendini anlatmak, çocukluğuna dönmek zorunda kalmıyor.

Herkesin birbirini tanıdığı bir mahalle meydanından farksız ortalık. O kadar samimi, o kadar rahat. Muhabbetler de ortak. Biri, "Yine gaz yemişiz" dediğinde, diğeri hemen anlıyor İstanbul'da neler olduğunu...

Hani eskiler hep anlatır ya... "Bizim mahallede hiçkimse evinin kapısını kilitlemezdi ve hiçkimsenin bir çöpü bile çalınmazdı" diye... Fun Beach'in sağ tarafı aynen öyle. Para, kredi kartı, cüzdan, terlik, güneşyağı fark etmez birinin bir şeyi kaybolduğunda en geç ertesi gün bulunuyor.

Çağla Şikel plajda cüzdanını unutuyor, akşamında Tanem Sivar onu arayıp "Cüzdanın ve oğullarının kimliği bende, fidye istiyorum" diye takılıyor. Bu plajın da bir modası var. Bir kere ekran önünde olmanın kaçınılmaz zorunluluğu yüzünden yağ oranları çok düşük. Hatta Adonisli karınlar gırla, baklavalar, kaslar alüyyülâlâ...

ATA SPORU MATKOT
Hal böyle olunca bikininin en küçüğü, popo kasını en iyi göstereni tercih ediliyor. Erkekler de tişörtler dapdar, yer yer kolsuz... Şapka mutlaka şart. Bazen hasır fötr ama çoğu zaman Gross Brothers'ın hayvan desenli olanlarından...


Plajın ata sporu matkot. Akşam güneşi eşliğinde herkes rakibini alıp bileğe gelen suda hünerlerini sergiliyor. Tabii ki önce bir güzel yağlanmak kaydıyla... Çünkü bir yandan spor yapılırken diğer yandan o güne kadar kazanılan bronzluğa cila çekiliyor.

Su sporlarının her türlüsü var. İsteyen wakesurf, isteyen sizi tazyikli suyla havalara uçuran flyboard yapabiliyor. Fun Beach'in yemek mönüsü hiç plaj mönüsü gibi değil.

İsteyen pideyle de geçiştirebiliyor öğününü ama beğendili levrek, ıstakozlu spagetti, tuna tartar, sütte karides, üç farklı çeşit ahtapot gibi damak zevkinize röveşata çektiren lezzetler de var. Deniz ürünleri işletmenin kendi çiftliğinden geliyor. Plajın kendine ait bir midye dolmacısı da mevcut. Akşamüstü kazıntısına pek iyi geliyor.

Sibel Arna, Selçuk Şamiloğlu/ Hürriyet

Alanya'da turist kızlara erotik yarışma!.. FOTO GALERİ


Marmaris'te çılgın eğlence!.. FOTO GALERİ

MARMARİSTE TURİSTLER PLAJLARA AKIN ETTİ -FOTO GALERİ-

Kemer'de çılgın köpük partileri tam gaz!.. FOTO GALERİ

Plajdan tatil manzaraları foto galeri!

2 bin metrede üstsüz güneşlendi!.. FOTO GALERİ

ÜSTSÜZ DJLER BODRUMU SALLADI FOTO GALERİ

Antalya'da bunaltıcı sıcak! Turistler sahile indi... -FOTO GALERİ-

RUS TURİSTLER ORYANTALI ÇOK SEVDİ -FOTO GALERİ-

Sosyete Bodrum plajlarında sere serpe!.. FOTO GALERİ

BODRUM'DA ÜSTSÜZ TURİSTLER YÜREK HOPLATTI -FOTO GALERİ-

BODRUM TURİSTLERİ.. FOTO GALERİ

TURİSTLERİN PLAJ KEYFİ.. FOTO GALERİ

ÇILGIN TATİLCİLER FOTO GALERİ

ALANYA PLAJINDA EROTİK YARIŞMA FOTO GALERİ

AMERİKALI GENÇLER BÖYLE COŞTU FOTO GALERİ

ÖĞRENCİLER CANCUN'A AKTI FOTO GALERİ