Abone Ol

Ünlü yıldız Brittany Murphy animasyon yüzünden mi öldü?

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden oyuncu Brittany Murphy'nin ölümü ile ilgili sır perdesi aralanıyor. Murphy'nin kocası, Warner Bros'u mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Ünlü yıldız Brittany Murphy animasyon yüzünden mi öldü?

Kısa süre önce hayatını kaybeden oyuncu Brittany Murphy'nin kocası Simon Monjack, Warner Bros'u mahkemeye vermeye hazırlanıyor. Britanyalı senaryo yazarı Monjack, stüdyo Neşeli Ayaklar/Happy Feet adlı animasyonun seslendirme kadrosunda olan Murphy'yi, devam filminin kadrosuna almadığı için kalp krizi geçirdiğini iddia ediyor. Monjack, karısının 32 yaşında hayatını kaybetmesine sebep olarak, oyuncunun feshedilen kontratının onda sinir ve strese yol açmasını gösteriyor ve "Bu onu mahvetti" diyor.

Stüdyo adına konuşan sözcü ise Brittany Murphy'nin Happy Feet 2'nun kadrosunda olmadığını, haliyle ortada feshedilmiş bir kontrat da bulunmadığını söyledi ve sözleri şöyle devam etti: "Warner Bros'un Murphy'nin trajik ölümüyle herhangi bir bağlantısı olduğu iddiası kesinlikle yanlıştır." Monjack, stüdyonun karısının sete sarhoş geldiği iddiaları nedeniyle onu kadro dışı bıraktıklarını, ancak bunun da yalan olduğunu ileri sürüyor.