Abone Ol

Ünlü sunucudan olay açıklama: Beni tam 7 kadınla aldatıyormuş

Renkli Sayfalar programına katılan sunucu Esra Sönmezer, eski sevgilisinin kendisini 7 kadınla aldattığını iddia etti.

Ünlü sunucudan olay açıklama: Beni tam 7 kadınla aldatıyormuş


"BİR YIL TEDAVİ GÖRDÜM''

Eski sevgilisinin kendisini 7 kadınla aldattığını belirten Esra Sönmezer, "Eski sevgilimin bir gün cep telefonu şifresini çözdüm. Beni tam 7 kadınla aldatıyormuş. Bir yıl tedavi gördüm. 'Haftada 5-6 gün görüşüyorduk. Kendimi saymıyorum. 7 kişi ile aldatıyormuş. Whatsap'tan yazışmaları gördüm. Eğlenceye gitmişler, evine çağırmalar, evlere gitmeler, hediyeler, jestler..." ifadelerini kullandı.

"KENDİMİ TUVALETE KİLİTLEDİM"

Ünlü sunucu, ''Sürekli telefonda konuşuyorduk. Hatta sonra kafayı yedim 'Hangi ara yapıyor' diye. 2.5 saat kendimi tuvalete kilitledim. Mesajların sürekli fotoğraflarını çektim. Onların hepsini ona gönderdim. Bu ilişki bitmiştir' dedim. Sonra bana çok dönmek istedi. Canı cehenneme olsun. Onun bir takım rahatsızlıkları vardı. Başka sebepten dolayı 7 kişi ancak yetmiş herhalde" dedi.

Eski sevgilisinden intikam almak için yalandan affetmiş gibi davrandığını vurgulayan Sönmezer, "1-2 ay önce uzaktan bir yerden karşılaştık. Nefret etmiyorum, ben kimseden nefret etmem. Önce affetmiş gibi yapıp, sonra acı çektirdim. Onun psikolojisini de bozdum. Artık aşık olamıyorum. Erkeklere bakış açım değişti. Her şeyden şüphe etmeye başladım. İnsanlara olan güvenimi yitirdim" şeklinde konuştu.