Abone Ol

Şanışer'den Murat Boz'a Referandum Göndermesi

Zamlara isyan eden Murat Boz'a, rap şarkıcısı Şanışer'den yanıt geldi. Şanışer, Boz'a 'referandum' hatırlatmasıyla Twitter'dan yanıt verdi.

Şanışer'den Murat Boz'a Referandum Göndermesi

Yeni yılın ilk saatlerinden itibaren başlayan zam yağmuruna tepki gösteren ünlüler kervanına, şarkıcı Murat Boz da katılmıştı. Önceki gün, sosyal medya hesabından elektrik ve doğal gaza gelen zamlara tepki gösteren Boz, "Akıl almaz yükseklikteki zamlar nefes aldırmaz oldu" demişti.

Instagram hesabından peş peşe paylaşımlar yapan Murat Boz, ilk olarak “Zamlar geri alsın” yazan bir gönderiyi hikâyesine eklemiş, daha sonra yeni bir paylaşım daha yaparak, “Hayat pahalılığı üstüne elektriğe ve doğal gaza gelen bu akıl almaz yükseklikteki zamlar nefes aldırmaz oldu insanlara” ifadelerini kullanmıştı.

ŞANIŞER'DEN 'REFERANDUM' GÖNDERMELİ YANIT

Boz'un paylaşımı gündem olurken; 'Susamam' projesiyle dikkat çeken rap sanatçısı Şanışer'den, ünlü şarkıcıya yanıt geldi.

Boz'un paylaşımını alıntılayan Şanışer, paylaşımına "Murat mesajını aldım, güçlü bir Türkiye için ben de zamlar geri alınsın diyorum" notunu düştü.

Şanışer'den Murat Boz'a Referandum Göndermesi - Resim: 1