Abone Ol

Ünlü şarkıcıdan Cadılar Bayramı'nda skandal paylaşım

Ünlü İngiliz şarkıcı Diana Vickers, Cadılar Bayramı temalı paylaşımıyla büyük tepki çekti.

Ünlü şarkıcıdan Cadılar Bayramı'nda skandal paylaşım

İngiltere’de düzenlenen yetenek yarışmasına katıldıktan sonra şöhreti bulan Diane Vickers, Cadılar Bayramı kostümüyle büyük tepki çekti. 2008’de düzenlenen yarışmada sesiyle jüriyi etkileyen 27 yaşındaki Vickers, sosyal medya hesabı üzerinden yaklaşık 80 bin takipçisine kostümünü gösterdi.

Seksi bir “Playboy tavşanı” kostümü giyen Vickers’ın kıyafetindeki tepki çeken detay ise kolunda bulunan bir şırınga… Genç şarkıcı, Playboy mankenlerinin uyuşturucu kullandığını iddia ederek koluna boş bir şırınga fotoğrafının geçici dövmesini yaptı. Vickers’ın fotoğrafını gören çok sayıda hayranı bu dövmenin uygun olmadığını ve düşüncesizce bir hareket olduğunu söyledi.

Fotoğrafı, “Kötü tavşan” ifadesiyle paylaşan Vickers’a çok sayıda tepki nesajı geldi. Bazı kullanıcılar, “Sen uyuşturucuyu övüyorsun” derken, diğerleri de “Bu eğer bir espriyse hiç komik değil” dedi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise, “Yakınını uyuşturucudan kaybeden birisi olarak ben bu fotoğrafın çok saldırgan ve gereksiz olduğunu düşünüyorum” dedi.

Ünlü şarkıcıdan Cadılar Bayramı'nda skandal paylaşım - Resim: 1

Vickers’ın kişisel sayfasından paylaştığı fotoğrafta, sol kolunda geçici bir şırınga dövmesi bulunuyor. Fotoğrafta genç şarkıcı ayrıca oyuncak bir sigarayı içiyormuş gibi poz veriyor.